Hanimlar 12.haftadayım ama hâlâ bulantım var çok halsizim sabah kalkıyorum aşiri bulantım ve kusmam oluyor hiç bir şey yiyemiyorum çok halsizleşip tekrar yatağa geçiyorum öğle vaktine kadar uyuyorum acaba bebeğim beslenemiyormu diye çok korkuyorum
Benim eltim doğuma giderken bile bulantısı kusması oluyor ama yemeğini baya baya güzel yiyor ama sen bebeğini böyle yaparsan nasıl beslenirkiHanimlar 12.haftadayım ama hâlâ bulantım var çok halsizim sabah kalkıyorum aşiri bulantım ve kusmam oluyor hiç bir şey yiyemiyorum çok halsizleşip tekrar yatağa geçiyorum öğle vaktine kadar uyuyorum acaba bebeğim beslenemiyormu diye çok korkuyorum
Yediğim her şeyi anında kusuyorum içdiğim su bile durmuyorBenim eltim doğuma giderken bile bulantısı kusması oluyor ama yemeğini baya baya güzel yiyor ama sen bebeğini böyle yaparsan nasıl beslenirki
Bulantı için zencefilli deneyebilirsin ben baya faydasını gördüm ayrıca tahin pekmez de iyi geliyorHanimlar 12.haftadayım ama hâlâ bulantım var çok halsizim sabah kalkıyorum aşiri bulantım ve kusmam oluyor hiç bir şey yiyemiyorum çok halsizleşip tekrar yatağa geçiyorum öğle vaktine kadar uyuyorum acaba bebeğim beslenemiyormu diye çok korkuyorum
Çok sağ olBulantı için zencefilli deneyebilirsin ben baya faydasını gördüm ayrıca tahin pekmez de iyi geliyor
Prilam dr kullanıyorum hayata döndümHanimlar 12.haftadayım ama hâlâ bulantım var çok halsizim sabah kalkıyorum aşiri bulantım ve kusmam oluyor hiç bir şey yiyemiyorum çok halsizleşip tekrar yatağa geçiyorum öğle vaktine kadar uyuyorum acaba bebeğim beslenemiyormu diye çok korkuyorum