Sorum var Bulantı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kaderr tarafından oluşturulan Bulantı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 466 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulantı
Konbuyu başlatan Kaderr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Afra

Kayıtlı Üye
rank
Bulantılar bazen olup bazen olmayabiliyor ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bi hastaneye gidebilirsiniz

Kaderr

Kayıtlı Üye
rank
Bulantılar bazen olup bazen olmayabiliyor ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bi hastaneye gidebilirsiniz
Teşekkür ederim bugün ufaktan ufaktan var sanki belki çok yeni ondan olabılır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Afra

Kayıtlı Üye
rank
Aynen benimde yeni ve arada bi geçiyor o geçtiği süre zarfında biseylwr yiyebiliyorum yoksa aç kalıyorum mide bulantı ve yanmasindan

Kaderr

Kayıtlı Üye
rank
Aynen benimde yeni ve arada bi geçiyor o geçtiği süre zarfında biseylwr yiyebiliyorum yoksa aç kalıyorum mide bulantı ve yanmasindan
Bu ara benimde iştahım çok yok dün gece gözümün önü karardı bayılıyordum eşim tutu biraz kustum aslında doktora gitmek istedık biraz daha büyüsün dedık gün boyu uyuyorum çok duygusalım bebek görüyorum ağlıyorum değişik duygular

Siz ne kadarlık hamilesiniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar