yaa çok kötü beni doğum yaptıran kadın doğum doktoru demişti oğlumda dilbagi vardı ilk çocuk diye bilmiyordum emmedi beni dedi geç farketmisler çocuğu konuşmaya başladığında yani s leri söyleyemiyormus ondan sonra anlamış bebekken dilbagi olduğunuAile hekiminiz bebeqin dil baqı olduğunu söyledi bundan dolayı ememez dedi başına böyle bir durum gelen var mı yarın kendi doktoruna qideceqiz ama doktorumuz pek ilqilenmiyor hastaneden çıktığımızda doktora bebeqin dilin altında birşey var dediğimde yoktur bişey dedi bakmadı bile ne yapmam lazım bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
evet s harfini soyleyemiyorlarmis birde t harfini eğer kesilmezse dilbagiCanım bu durumu bizzat ben kızımda yaşamdım doğum yaptığımda doktor bizi odaya çıkardığında kızımı emzirmek istedim ama kızım bir türlü mememin ucunu kavrayamıyordu ememiyordu tabi biz dil bağını bilmiyorduk oradaki ebelere hemşirelere bebeğim emmiyor dedik hiçbiri bişey anlamadı bir gün boyunca kaldık hastanede ondan sonra çıktık eve geldik görümcem dedi sanki bu kızın dili farklı kalp şeklinde ve dışarı çıkaramıyor dedi bende hemen internetten baktım dil bağı çıktı çocuk doktoruna götürdük dedik böyle böyle dedi dilinde bişey yok biz tabi konuyu iyice araştırıp dilin dil bağı olduğunu biliyoruz hemen çocuk doktorundan kulak burun boğaz doktoruna götürdük aynı günde.kulak burun boğaz doktoru evet dedi böyle bişey var dedi 1 ay sonra getirin dil bağını keselim dedi kestikten 1-2 saat sonra bileti kalmıyor zaten, o zmaan kızım 3 aylıktı dil bağını kestiğimizde ve doktor kestikten 1-2 saat sonra kızımın hiçbişeyi kalmadı çok şükür ne ağrısı ne bişeyi ondan sonra eve geldik bi 15 -20 gün sonra bebeğim çok rahat bir şekilde mememi kavradı ve emdi canım(bu arada dili öyle oluğu için meme ucu kullanıyordum dil bağı olduğu için yani 3-4 ay meme ucu kullandım ) kızım şimdi 1 buçuk yaşında ve gayet iyi bu arada doktor bize dedi ki eğer dil bağını şimdi kesmezsek bebek düzgün konuşamaz,1 yaşını doldurmamalı,en iyisi 3-4 aylık olduğu zman dedi