Tamam canım arkadaş yazar inşallah Kuzum ben kapatmadım kim kapatmış
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 24 Ocak 2023 #121 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Tamam canım arkadaş yazar inşallah Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben kapatmadım kim kapatmış
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Tamam canım arkadaş yazar inşallah Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben kapatmadım kim kapatmış
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 24 Ocak 2023 #122 Zeynep23' Alıntı: Konuyu kapatmiyorum kişiyi silecem Genişletmek için tıkla ... Kuzum sibel olayında bile admin açıklama yapmasını bekledi o yüzden diyorum
Zeynep23' Alıntı: Konuyu kapatmiyorum kişiyi silecem Genişletmek için tıkla ... Kuzum sibel olayında bile admin açıklama yapmasını bekledi o yüzden diyorum
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 24 Ocak 2023 #123 Yemek bile yiyemedim inanki
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 24 Ocak 2023 #124 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yemek bile yiyemedim inanki Genişletmek için tıkla ... Doğrudur canım ya
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,142 24 Ocak 2023 #125 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yemek bile yiyemedim inanki Genişletmek için tıkla ... Bencede yeter bu gereksiz insnalar yuznden ugrasyoruz kızlar ya hepsi bir hesap açmış biri arkadssina vermiş biri bunu yapmış bahane hep boşlar cunku
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yemek bile yiyemedim inanki Genişletmek için tıkla ... Bencede yeter bu gereksiz insnalar yuznden ugrasyoruz kızlar ya hepsi bir hesap açmış biri arkadssina vermiş biri bunu yapmış bahane hep boşlar cunku
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 24 Ocak 2023 #126 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Kuzum sibel olayında bile admin açıklama yapmasını bekledi o yüzden diyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum o zamanda saçma postlarla millete hakaret etmişti i yüzden o duruma maâl vermemek için dedim bende
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Kuzum sibel olayında bile admin açıklama yapmasını bekledi o yüzden diyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum o zamanda saçma postlarla millete hakaret etmişti i yüzden o duruma maâl vermemek için dedim bende
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 24 Ocak 2023 #127 Zeynep23' Alıntı: Anladım kuzum o zamanda saçma postlarla millete hakaret etmişti i yüzden o duruma maâl vermemek için dedim bende Genişletmek için tıkla ... Haklısın canım katılıyorum sana bu konuda ama bekleyelim zaten anormdl bir yazı olursa illaki birimiz görüp sileriz
Zeynep23' Alıntı: Anladım kuzum o zamanda saçma postlarla millete hakaret etmişti i yüzden o duruma maâl vermemek için dedim bende Genişletmek için tıkla ... Haklısın canım katılıyorum sana bu konuda ama bekleyelim zaten anormdl bir yazı olursa illaki birimiz görüp sileriz
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 24 Ocak 2023 #128 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Haklısın canım katılıyorum sana bu konuda ama bekleyelim zaten anormdl bir yazı olursa illaki birimiz görüp sileriz Genişletmek için tıkla ... Tamam kuzum öyle olsun
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Haklısın canım katılıyorum sana bu konuda ama bekleyelim zaten anormdl bir yazı olursa illaki birimiz görüp sileriz Genişletmek için tıkla ... Tamam kuzum öyle olsun
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 24 Ocak 2023 #129 Zeynep23' Alıntı: Tamam kuzum öyle olsun Genişletmek için tıkla ... Canımsın sana dm yazdım bakar mısın
Zeynep23' Alıntı: Tamam kuzum öyle olsun Genişletmek için tıkla ... Canımsın sana dm yazdım bakar mısın
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,440 Konum Siirt 24 Ocak 2023 #130 Önce bilip bilmediğimizi öğreniyor sonra hesap açıyor ama yemezler