Sorum var Burukluk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianniş_ tarafından oluşturulan Burukluk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 520 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Burukluk
Konbuyu başlatan Yenianniş_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Canlar bu gece nedense şöyle bi kendimi durup dururken buruk ve hüzünlü hissediyorum sizede böyle oluyor mu, eskiye dalıp gözlerinizin dolduğu
Ah ah bende öyleyim ne uyku ne bişi hele bugün sersem gibiyim deprem oldu evlerimiz gitti sel oldu kalanı gitti tabi yine binlerce kez şükür ama insan üzülüyo 😢😢😢😢😢😢

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canlar bu gece nedense şöyle bi kendimi durup dururken buruk ve hüzünlü hissediyorum sizede böyle oluyor mu, eskiye dalıp gözlerinizin dolduğu
Gündemdeki Haberleri gördükçe bende hüzünleniyorum. Son bir ayda yaşananlar bendeki neşeyi kedere bıraktı

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Allah'ın geçecek inşallah canım ya sabır etmek gerekiyor. Rabbim hayırlı günlere eriştirsin bizleri inşallah 🤲
İnşallah inşallah 😢 ben gün geçtikçe garip oluyorum korkuyorum yatamıyorum birdaha deprem olayını yaşamaktan korkuyorum kalbim sıkışıyor bilmiyorum biran önce doğum yapsam yavrum iyi olsa iki çocuğuma alıp gtsem çadır konteyner ne olursa olsun 😢 gün sayıyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İnşallah inşallah 😢 ben gün geçtikçe garip oluyorum korkuyorum yatamıyorum birdaha deprem olayını yaşamaktan korkuyorum kalbim sıkışıyor bilmiyorum biran önce doğum yapsam yavrum iyi olsa iki çocuğuma alıp gtsem çadır konteyner ne olursa olsun 😢 gün sayıyorum
Kendine ait düzeninin olmaması belirsizlik seni tedirgin ediyor yoruyor canım karnındaki ne kadar orda kalsa senin içinde onun içinde daha iyi. Biraz daha zamana ihtiyac var canım daha koyteynerlar yeterli değil çadırlar desen sular altında kaldı. Düzenin kurulması nerdeyse bir ayı bulur.

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Kendine ait düzeninin olmaması belirsizlik seni tedirgin ediyor yoruyor canım karnındaki ne kadar orda kalsa senin içinde onun içinde daha iyi. Biraz daha zamana ihtiyac var canım daha koyteynerlar yeterli değil çadırlar desen sular altında kaldı. Düzenin kurulması nerdeyse bir ayı bulur.
Aynen öyle olan herşeyde bugün gitti 😢 tabiki yine de buna da elhamdülillah evet eşimde aynısını söylüyor en güvenli yeri orası diye ah şu deprem olacak hissi bir gitse korkum geçse ondan gitmek istiyorum deprem bölgesi olmasaydı epey kalırdim burada evimizi yaptırırdk öyle giderdim çocuklarımla kafam çok karışık benim tercihim çocuklara kötü olabilir ama korkuyorum

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Olmaz olurmu hiç, rabbim in gücüne gitmesin bu Bi isyan değil asla. Her şeye rağmen binlerce şükür olsun rabbime ama 6 şubat tan beri yemek uyku ve hayat düzenim değişti. Evimizde bile yatamıyoruz o günden beri 😔 ilk Bi hafta zaten yemek uyku denen bişey yoktu, bide şimdi haberlerde sel falan görümce rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. Haber izleyesim gelmiyor, evin işini yapasım gelmiyor, içimden hiç bişey yapmak gelmiyor o günden beri.
Buraya bile günde en az Bi kere giriyorum ama konuşup sohbet edesim yok, öyle girip çıkıyorum, eskiden postlar açardım ne yemk yapcaz diye bile post açardım sohbetler ederdik gülüp eğlenirdik şimdi hepsi kaçtı gitti. Ama yinede rabbime şükrediyorum, rabbim beterinden korusun inşallah 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.