Canlar bu gece nedense şöyle bi kendimi durup dururken buruk ve hüzünlü hissediyorum sizede böyle oluyor mu, eskiye dalıp gözlerinizin dolduğu
Ah ah bende öyleyim ne uyku ne bişi hele bugün sersem gibiyim deprem oldu evlerimiz gitti sel oldu kalanı gitti tabi yine binlerce kez şükür ama insan üzülüyoCanlar bu gece nedense şöyle bi kendimi durup dururken buruk ve hüzünlü hissediyorum sizede böyle oluyor mu, eskiye dalıp gözlerinizin dolduğu
Gündemdeki Haberleri gördükçe bende hüzünleniyorum. Son bir ayda yaşananlar bendeki neşeyi kedere bıraktıCanlar bu gece nedense şöyle bi kendimi durup dururken buruk ve hüzünlü hissediyorum sizede böyle oluyor mu, eskiye dalıp gözlerinizin dolduğu
Bende öyle bendeGündemdeki Haberleri gördükçe bende hüzünleniyorum. Son bir ayda yaşananlar bendeki neşeyi kedere bıraktı
Allah'ın geçecek inşallah canım ya sabır etmek gerekiyor. Rabbim hayırlı günlere eriştirsin bizleri inşallahBende öyle bende![]()
İnşallah inşallahAllah'ın geçecek inşallah canım ya sabır etmek gerekiyor. Rabbim hayırlı günlere eriştirsin bizleri inşallah![]()
Kendine ait düzeninin olmaması belirsizlik seni tedirgin ediyor yoruyor canım karnındaki ne kadar orda kalsa senin içinde onun içinde daha iyi. Biraz daha zamana ihtiyac var canım daha koyteynerlar yeterli değil çadırlar desen sular altında kaldı. Düzenin kurulması nerdeyse bir ayı bulur.İnşallah inşallahben gün geçtikçe garip oluyorum korkuyorum yatamıyorum birdaha deprem olayını yaşamaktan korkuyorum kalbim sıkışıyor bilmiyorum biran önce doğum yapsam yavrum iyi olsa iki çocuğuma alıp gtsem çadır konteyner ne olursa olsun
gün sayıyorum
Aynen öyle olan herşeyde bugün gittiKendine ait düzeninin olmaması belirsizlik seni tedirgin ediyor yoruyor canım karnındaki ne kadar orda kalsa senin içinde onun içinde daha iyi. Biraz daha zamana ihtiyac var canım daha koyteynerlar yeterli değil çadırlar desen sular altında kaldı. Düzenin kurulması nerdeyse bir ayı bulur.
Bana her zaman oluyorCanlar bu gece nedense şöyle bi kendimi durup dururken buruk ve hüzünlü hissediyorum sizede böyle oluyor mu, eskiye dalıp gözlerinizin dolduğu