Kızlar merhaba anneler günümüz kutlu olsun hepimizineşim hayat şartlarından dolayı ve ev aldığımız için çalışmamı istiyor kızım 2 yaşına girecek ağustosta ben şuan hazır hissetmiyorum 2 yaşında bu yazın tuvalet eğitimi verecektim annen verir sen altına mı yapıyorsun hala doğaya da verir diyor herkes çalışıyor diyor çocuğundan ayrı kalmak istemiyorum kendim bakıp eğitimlerini vermek istiyorum ama anlamıyor onu da anlıyorum çok bunaldı maaş kartı sürekli eksilere giriyor maaş alıyor eksisi kapanıyor yine eksiye giriyor kredi ödüyoruz anlıyorum ama nasıl yol izleyeceğim bu ara gerçekten çok bunaldım biliyorsunuz kayınvalidemlere taşındım kendi evimize geçene kadar ki olan süreçte kira vermemek için buraya gelmeyi de kabul ettim onları da söyledim çalışmamak için kira verip seni zorlamamak için buraya geldim bana yine çalış diyorsun dedim ama yok yani ne yapacağım ben eşime tamam olur dedim ama işim hiç rahat değil istemiyorum şuan çalışmak en azından doğa kreşe başlayana kadar ne yapmalıyım çocuğumla geçirdiğim vakit 2 saate düşecek tuvalet eğitimini bile ben veremeyeceğim annem zaten verebilir mi nilmiyorum of akıl verin bana bir kızlar şuan aşırı zor bir süreçten geçiyorum gerçekten