Oyyy canım benim 😔 Şükür şükür emiyor ve uyuyor 😍😂çok şükür yarabbim 😂😂🤲🏻💪🏻
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 10 Ekim 2022 #71 Demetdemet' Alıntı: Oyyy canım benim Genişletmek için tıkla ... Şükür şükür emiyor ve uyuyor çok şükür yarabbim
Demetdemet' Alıntı: Oyyy canım benim Genişletmek için tıkla ... Şükür şükür emiyor ve uyuyor çok şükür yarabbim
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 10 Ekim 2022 #72 Aleyna Taş' Alıntı: Merhaba canım çok şükür kızımı uyuttum bende dinleniyorum yanına uzandım hem prensesimi kokluyorum hem size yazıyorumsen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ne kadar güzel onların kokusu dünyaya bedel bende iyiyim canım teşekkür ederim Mervercan' Alıntı: Seninki yine iyi benimki 10 dakika uyuyor sadece Genişletmek için tıkla ... Ya neden ki kız benimki büyük ya en az iki saat uyuması lazım ama bugün uyumadı bir türlü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Şükür şükür emiyor ve uyuyor çok şükür yarabbim Genişletmek için tıkla ... Evet sonunda zafer senin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Merhaba kuzum ev yemek iş güç sen nasılsın neler yapıyorsun canım benim Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım , bende aynı işte iyiyim çok şükür
Aleyna Taş' Alıntı: Merhaba canım çok şükür kızımı uyuttum bende dinleniyorum yanına uzandım hem prensesimi kokluyorum hem size yazıyorumsen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ne kadar güzel onların kokusu dünyaya bedel bende iyiyim canım teşekkür ederim Mervercan' Alıntı: Seninki yine iyi benimki 10 dakika uyuyor sadece Genişletmek için tıkla ... Ya neden ki kız benimki büyük ya en az iki saat uyuması lazım ama bugün uyumadı bir türlü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Şükür şükür emiyor ve uyuyor çok şükür yarabbim Genişletmek için tıkla ... Evet sonunda zafer senin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Merhaba kuzum ev yemek iş güç sen nasılsın neler yapıyorsun canım benim Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım , bende aynı işte iyiyim çok şükür
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 10 Ekim 2022 #73 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Ne kadar güzel onların kokusu dünyaya bedel bende iyiyim canım teşekkür ederim Ya neden ki kız benimki büyük ya en az iki saat uyuması lazım ama bugün uyumadı bir türlü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Evet sonunda zafer senin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Allah kolaylık versin canım , bende aynı işte iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ... Güç bende artık
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Ne kadar güzel onların kokusu dünyaya bedel bende iyiyim canım teşekkür ederim Ya neden ki kız benimki büyük ya en az iki saat uyuması lazım ama bugün uyumadı bir türlü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Evet sonunda zafer senin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Allah kolaylık versin canım , bende aynı işte iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ... Güç bende artık
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 10 Ekim 2022 #74 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Güç bende artık Genişletmek için tıkla ... Evet tebrik ederim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 10 Ekim 2022 #75 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Evet tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler teşekkürler
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Evet tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler teşekkürler
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 10 Ekim 2022 #76 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Teşekkürler teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... Sence ben şuan ne yapiyom Ayşem
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Teşekkürler teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... Sence ben şuan ne yapiyom Ayşem
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 10 Ekim 2022 #77 Nerdesiniz sohbet edelim uyudumu bebeklerniz?
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 10 Ekim 2022 #78 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Nerdesiniz sohbet edelim uyudumu bebeklerniz? Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım şuan uyutmaya çalışıyorum bebek arabasıyla evin içinde dolaşıyoruz benimki anca öyle uyuyor
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Nerdesiniz sohbet edelim uyudumu bebeklerniz? Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım şuan uyutmaya çalışıyorum bebek arabasıyla evin içinde dolaşıyoruz benimki anca öyle uyuyor
A Atlasim Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 472 10 Ekim 2022 #79 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Merhabalar canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız çok canım sıkıldı sizinle sohbet etmek iyi gelecek diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Canimin sikilmasina zaman bile bulamiyorum
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Merhabalar canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız çok canım sıkıldı sizinle sohbet etmek iyi gelecek diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Canimin sikilmasina zaman bile bulamiyorum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 10 Ekim 2022 #80 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Ben burdayım şuan uyutmaya çalışıyorum bebek arabasıyla evin içinde dolaşıyoruz benimki anca öyle uyuyor Genişletmek için tıkla ... Benimki uyumus bacaklarimda salayarak uyutum. sanda Allah yardimcin olsun
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Ben burdayım şuan uyutmaya çalışıyorum bebek arabasıyla evin içinde dolaşıyoruz benimki anca öyle uyuyor Genişletmek için tıkla ... Benimki uyumus bacaklarimda salayarak uyutum. sanda Allah yardimcin olsun