Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor 😥
Y Yenianniş_ Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 74 8 Şubat 2023 #1 Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor
D Dimi2121 Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 167 8 Şubat 2023 #2 Cnm zeytinyagin varsa yemeklerin içine koy faydası olur
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 8 Şubat 2023 #3 Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Hakiki zeytin yağin varsa zeytin yaği iç kayısı komposto iç incir ye sıcak suya gir sakın ıkınma dikişlerin zarar gelmesinq
Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Hakiki zeytin yağin varsa zeytin yaği iç kayısı komposto iç incir ye sıcak suya gir sakın ıkınma dikişlerin zarar gelmesinq
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 8 Şubat 2023 #4 canim fitil oluyor kabizlik icin kulanirsan iyi olur Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ...
canim fitil oluyor kabizlik icin kulanirsan iyi olur Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ...
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 8 Şubat 2023 #5 Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Kuru kayısı ye cnm
Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Kuru kayısı ye cnm
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 8 Şubat 2023 #6 Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Evde denediklerin fayda etmiyorsa doktor kontrolünde ilaç kullanmalısın
Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Evde denediklerin fayda etmiyorsa doktor kontrolünde ilaç kullanmalısın
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,967 8 Şubat 2023 #7 Geçmiş olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,100 8 Şubat 2023 #8 Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Kayısı suyu iç canım iyi gelir katı yiyeceklerden uzak dur bir süre
Yenianniş_' Alıntı: Kabız oldum çok afedersiniz ıkınamıyorum dikişlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Kayısı suyu iç canım iyi gelir katı yiyeceklerden uzak dur bir süre