Canım çok sıkkın😔😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeniiianne tarafından oluşturulan Canım çok sıkkın😔😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,276 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canım çok sıkkın😔😔😔
Konbuyu başlatan Yeniiianne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Zeynepesma

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardimcinız olsun , aileniz s
Kızlar eşimle aram çok kötü 4 yıl beraberlikten sonra severek evlendik ama son 2 haftadır çok kötü davranıyor bana geçen gün çok şiddetli bi tartışma oldu hatta öyle bi tokat attı ki bana bayılmışım 😔 daha sonra komşular polis çağırmış karısını dövüyor diye sürekli küfür ediyor anneme aileme tüm sülaleme böyle değildi çok kötü aramız eve gelmek istemiyorum diyor bana çok yoruldum artık dayanamıyorum napcam nasıl davrancam bilmiyorum ailemede yansıtmak istemiyorum o kadar yıprandım ki artık bebeğime kavuşma hevesim bile kalmadı 😔😔😔😔
Allah yardimcinız olsun , insaallah duzelirsiniz 🤲 Ama vurmasini simdi kabul ederseniz devami gelir , size de cocugunuza da..
Aileniz arkanizda durmaz mi ? Konusmazlar mi?

Ozlem kzlrmk

Kayıtlı Üye
rank
Ya arkadaslar hemen neden git evi terket ailenin yanina git diyosunuz her ailede tartisma olur sizin anneniz babaniz hic mi tartismi anlamiyorumki hicmi kufur etmiyo bi anda erkek niye boyle degisir sabredin gerekirse o soylensin dursun suz cvp vermen bukadarmi zor onun kufur etmesiyle sizin aileniz oyle olacak degil tamam siddet te destekci biri degilim ama bi evlilikte boyle kolay birakilamaz insqnin biseye cani sıkkın olur ilgi gostermez kizar da ama hemen ev terkesilmezki anliyorum hamilesin kendini cok yanliz ce kotu hissediyosun kimseye ailene bile anlatamiyosun ama biraz sabret derim eskiler nekadar sorun yasiyolarmis hicmi duymadiniz hicmi gormediniz yada hersey 4 dortluk olacak dite bisey yok bazen bizdede sorunlar oluyo sessiz kaliyorum hemen evi terk etmek caremi

Yeniiianne

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardimcinız olsun , aileniz s

Allah yardimcinız olsun , insaallah duzelirsiniz 🤲 Ama vurmasini simdi kabul ederseniz devami gelir , size de cocugunuza da..
Aileniz arkanizda durmaz mi ? Konusmazlar mi?
Aileme anlatmıyorum üzülmesinler diye😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya arkadaslar hemen neden git evi terket ailenin yanina git diyosunuz her ailede tartisma olur sizin anneniz babaniz hic mi tartismi anlamiyorumki hicmi kufur etmiyo bi anda erkek niye boyle degisir sabredin gerekirse o soylensin dursun suz cvp vermen bukadarmi zor onun kufur etmesiyle sizin aileniz oyle olacak degil tamam siddet te destekci biri degilim ama bi evlilikte boyle kolay birakilamaz insqnin biseye cani sıkkın olur ilgi gostermez kizar da ama hemen ev terkesilmezki anliyorum hamilesin kendini cok yanliz ce kotu hissediyosun kimseye ailene bile anlatamiyosun ama biraz sabret derim eskiler nekadar sorun yasiyolarmis hicmi duymadiniz hicmi gormediniz yada hersey 4 dortluk olacak dite bisey yok bazen bizdede sorunlar oluyo sessiz kaliyorum hemen evi terk etmek caremi
Anneme küfür etmesini hazmedemiyorum namussuz şerefsiz diyor bana insan karısına bunu söyler mi

Terbiyesiz kötü laf sahibinin cnm alkol alıyormu
Hayır almıyor ama eskiden kullanırmış

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Allah akıl versin canım evde sesli bir sekilde bakara suresini ac dinle canım evdeki buyu nazar huzursuzluk hep gidermıs Allah huzur versin evınıze

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aileme anlatmıyorum üzülmesinler diye😔

Anneme küfür etmesini hazmedemiyorum namussuz şerefsiz diyor bana insan karısına bunu söyler mi

Hayır almıyor ama eskiden kullanırmış
Cnm ben seni çok anliyorum en çok ben anlıyorum çünkü benim babam öyle yapıyordu anneme biz 4 kardeşiz annem bizim için dayandı 25 yıllık evliliği bitirdi ilk günden başladı 25 yıl gitti 3 yıldır boşanmış annem 42 yalında

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Canım RABBIM sana bol sabır versin insallah aynı durum bir zamanlar bizimde olmuştu biz görücü usulü evlendik ama çok sevdik birbirimizi ailesi çok küfürbaz biri esimde öyle ama bana karşı hayatta sovmezdi el bile kaldirmazdi kaynanamgil benimle çok uğraştı bizim iyi olduğumuzu gördükçe sonra evimde muska buldum gösterdim hocalara kavga edip ayrilmamiz için yapılmış bu muskayi bulmadan öncede kavgasız küfürsüz günümüz geçmezdi sadece eşim değil ailesinden bikac kişi bile beni dovmustu ama o muskayi bulup da yokettikten sonra herşey normal edondu 11 yıllık evliyim suan 4 üncü gebeligim bizim iyi olugumuzu gördükçe hala kuduruyolar ama eşim daha da çok bağlandı bana senin kaynanangil in böyle bişey yapma ihtimali varmı peki çünkü önceden iyi olup da sonradan böyle yapiyosa normal değil
Size katılıyorum olabilme ihtimali çok yüksek. Benim babama annesi yapmsta annem neler çekmiş dowmus söwmüs şuan 35 yıllık ewliler dowmesi yok ama hala pis küfürleri war büyüye karşı muska kullanıyor. İnancın warsa bi hocaya qörün yada arkadaşlarn dediqi qibi bakara suresi aç dinle ewde

Zeynepesma

Kayıtlı Üye
rank
Ya arkadaslar hemen neden git evi terket ailenin yanina git diyosunuz her ailede tartisma olur sizin anneniz babaniz hic mi tartismi anlamiyorumki hicmi kufur etmiyo bi anda erkek niye boyle degisir sabredin gerekirse o soylensin dursun suz cvp vermen bukadarmi zor onun kufur etmesiyle sizin aileniz oyle olacak degil tamam siddet te destekci biri degilim ama bi evlilikte boyle kolay birakilamaz insqnin biseye cani sıkkın olur ilgi gostermez kizar da ama hemen ev terkesilmezki anliyorum hamilesin kendini cok yanliz ce kotu hissediyosun kimseye ailene bile anlatamiyosun ama biraz sabret derim eskiler nekadar sorun yasiyolarmis hicmi duymadiniz hicmi gormediniz yada hersey 4 dortluk olacak dite bisey yok bazen bizdede sorunlar oluyo sessiz kaliyorum hemen evi terk etmek care

Evi terketmesini tavsiye etmedim ama ailesini araya sokabilir..Dayaĝa kufure cocugu için sabredip cocugunun da ayni sekilde buyumesi ne kadar dogru.. o cocuk buyudugunde nasil bir psikoljide olacak? Pasif konumda sabretmektense cozum arayarak sabretmesinden bahsediyorum..Elbette hatasini anlayip donmesi kolay degil ama cozum aramamaktan oylecece sabretmekten iyidir..

Tüm sayfalar yüklendi.