Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende ilk öyleydim 3 artıydı resmen lökosit . 1 ayda 2 gündw bir 5 litre su bitirirerek onu 1 artıya düşürdüm dotkrum toz verdi şükür daha iyiyim suyu çok iç canım
Bende ilk öyleydim 3 artıydı resmen lökosit . 1 ayda 2 gündw bir 5 litre su bitirirerek onu 1 artıya düşürdüm dotkrum toz verdi şükür daha iyiyim suyu çok iç canım
Zaten ikisi de enfeksiyon canım ben ilk doğumumda crp yüüznden dopuma alındım. Bu gebeliğimde de ikiside yüksek çıktı ilk gebeliğimde crp anti cmv yüzğnden yükselmişti. Bunda ise idrar yolu enfeksiyonu yüzünden yüksek çıktı. Lökosit azalınca oda azaldı
Ne yapıyorsunuz kızlar ya cnm sıkıldı sürekli hastalıkla uğraşmak tan su enfeksiyon dan kurtulamadı m bir türlü bugün de iğne yazdı doktor hamileyim bir yandan nasıl olacak kızlar ya akıl verin bana yoruldum
Ne yapıyorsunuz kızlar ya cnm sıkıldı sürekli hastalıkla uğraşmak tan su enfeksiyon dan kurtulamadı m bir türlü bugün de iğne yazdı doktor hamileyim bir yandan nasıl olacak kızlar ya akıl verin bana yoruldum