Sorum var Canlarım kusuruma bakmayın sürekli Soru soruyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan Canlarım kusuruma bakmayın sürekli Soru soruyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,907 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarım kusuruma bakmayın sürekli Soru soruyorum
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım sürekli soru soruyorum ama ilk gebeliğimde yaşamadım şeyleri yaşadığım için ve belki sizlerin de bu tür sorunların yaşadığınızı düşündüğüm için merak ediyorum. Tekrar dan bir sorum var. 32+3 günlük hamileyim ve
Afedersiniz tuvalete gittiğimde vajinama baya bi baskı oluyor ve sanki doğuracakmışım gibi oluyorum çok acı hissediyorum çıkana kadar ölüyorum resmen ayyy ayyy diyorum o derece yani sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir?böyle birşey yaşadınız mı?yardımcı olabilirmisiniz canlarım?
Kuuzm istediğini istediğin zaman sorabilirsin🥰 bende de arada oluyor balım bebek büyüyor baskı yapıyor ondan olabilir ama.senin sürekli böyle ise doktoruna danışman daha iyi olur

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum istediğin kadar sorabilirsin burası yardımlaşma platformu sonuçta. Elimizden geldiğince sürekli yardımcı olmaya çalışırız. Geçmiş olsun kabızlık, gaz, enfeksiyon kaynaklı baskı olabilir. Kabız kalmamaya, gaz yapacak şeyler yememeye ve bol su içmeye özen göstermelisin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum istediğin kadar sorabilirsin burası yardımlaşma platformu sonuçta. Elimizden geldiğince sürekli yardımcı olmaya çalışırız. Geçmiş olsun kabızlık, gaz, enfeksiyon kaynaklı baskı olabilir. Kabız kalmamaya, gaz yapacak şeyler yememeye ve bol su içmeye özen göstermelisin
Tamam canım çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰♥️♥️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar