Canlarımmm neye aşerdiniz yada aşeriyorsunuz😍🤤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Canlarımmm neye aşerdiniz yada aşeriyorsunuz😍🤤 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,683 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarımmm neye aşerdiniz yada aşeriyorsunuz😍🤤
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben buldum canım işte cumartesi kısmetse gidip bakayım tadına diyorum ama inşallah güzeldir zaten midem herşeyi kabul etmiyor ağır bir yemekse diye düşünmeden edemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sever misin canım 😅😅

Sever misin canım 😅😅
Yok canım hataylıyım komşumuz adana 😅😅😅 ama hiç yemedim inşallah güzeldir 😅😅
Ayy bende hataylıyım. hataylı olup da mumbar işkembe yememiş olan bi tek eşim var sanıyordum ama drğilmiş 😂 mutlaka ye cok güzel 🤤🤤🤤

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bide biber salçası ekmeğe sürüyorum bir diş sarımsak küçük dogtıyorum yiyorum oda çok güzel lezzetli😂😂
Bak biber salçası Az biraz zeytinyağı içine
Ayy bende hataylıyım. hataylı olup da mumbar işkembe yememiş olan bi tek eşim var sanıyordum ama drğilmiş 😂 mutlaka ye cok güzel 🤤🤤🤤
Yok canım tek değil benim eşimde hiç yememiş bende hiç yemedim ailemde tüketmez sanırım ondan 😅😅

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Üzüldüm ya, keşke önce yemek yeseyfiniz urfanun kebapları hemde patlicanlıdı çok güzel

Ceylan etimi güzelmiş 😋😂😂
ama hala aklimda kebap eşime söyliyom bana bi kebap yedirtmeden buraya getirdin eşim diyo dogumdan sonra gidelim şimdi 7 aylik hamileyim ucaga binemem diye dogumdan sonra gidecez işallah canm ozaman bol bol yicem işallah 😉😊😊🤣😋

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Tövbe yarabbim 😂😂😂😂 ilahi emi hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün bebeğim 😂😂
Ay ne bileyim bacım ben küçükken babam yakalar annem kazanda kaynatır bahçede salatasını yapardı. Seneleeeeer geçti ama durduk yere aklıma geldi. İşin tuhaf kısmı hiç bir yerde de bulamadım. Balıkçılar bile abla nereden getirelim sana ahtapot diye güldüler. Eşime sen bana ahtapot bulmadın çocuğum 8 kollu doğacak diye ağladım bir de 🤣

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim cinsiyet belli değil deli gibi çikolata yerdim yiyemiyorum
ben ekşi yiyidum ilk aylarda eķşi elma yerdim limon yerdim ama oglim olcak bebegim üc cocugumdada tatli cukulata görmek istemiyodum üçüde oglan cocuklarimin 😀😉

Tövbe yarabbim 😂😂😂😂 ilahi emi hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün bebeğim 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Eyvaaaaaahhhh ceylan eti miiii😂😂
ben urfaya gittim orda gezdik dolaştik carşiya falan gittik akşama kadar cok guzel geçti canim kebap istedi eşime söyledim esim dediki cerşiya gidelim alişveriş yapalim sonra gidip guzelcene yemigimizi yiyelim ben tamm dedim aşeriyodum ama yiyemeden istanbula geri geldim ucagim kalkacakti geç kaldik alşverişe daldik ucagi unuttuk son yarim saatte hava alanina gittik ondan dolayi yiyemedim kebapi ama aklimda

benim ablam ikiz cocuklarina hamileyken televizyonda belgesel izliyo orda cani ceylan eti istiyo ceylan etini aşeriyo bir ay boyunca gece ruyasina geliyo ben ilk duydugumda cok gulmuştum simdi hamile oldugum icin canim herşey istiyo valla😉😂😂

Merve Gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben ilk hamileliğimde kızımda deli gibi erik yemiştim. Bu hamileliğimde canım hiçbir sey çekmedi şu ana kadar 2 3 gündür canım deli gibi şalgam suyu istiyor 2 küçük içtim ama bana misin demiyor😅 kasa kasa icesim var akşam markete gidecem Allah ne verdiyse artık 😂 bu kadar çok istiyosa dedim tamam bunda da şalgam suyuna aşeriyorum 😂tuhaf biraz😂
Ilk hamileliğim benimde şubat ayında çağla istemişti canm 2 günde zor bulduk kimseye vermeden yedim için ferahlamıştı resmen yiyince😁

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim cinsiyet belli değil deli gibi çikolata yerdim yiyemiyorum
Bende kız hissediyorum dün gittim kordonu vardı göremedik detaylı ultrasonda bakıcaz artık
ben ekşi yiyidum ilk aylarda eķşi elma yerdim limon yerdim ama oglim olcak bebegim üc cocugumdada tatli cukulata görmek istemiyodum üçüde oglan cocuklarimin 😀😉

🤣🤣🤣🤣🤣
Bakalım hayırlısı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar