Sorum var Canlarr bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianniş_ tarafından oluşturulan Canlarr bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 630 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarr bakar mısınız
Konbuyu başlatan Yenianniş_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Salih'in annesi

Yenianniş_

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim ilk 5hafyaua kadar çok güzel meme emiyordu sütümde fazla fazla geliyordu bence, ama bi gün yetmedi bizde mama verdik o mamayla birlikte memeyi unuttu emzirmeye çalışıyorum tutmuyor sinirleniyo, sütümde epeyce azaldı şimdi mama veriyorum, suda vermeli miyim?

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bebeğim ilk 5hafyaua kadar çok güzel meme emiyordu sütümde fazla fazla geliyordu bence, ama bi gün yetmedi bizde mama verdik o mamayla birlikte memeyi unuttu emzirmeye çalışıyorum tutmuyor sinirleniyo, sütümde epeyce azaldı şimdi mama veriyorum, suda vermeli miyim?
Biberonla bermeseydin keşke kaşıkla yada şırıngayla verseydin aynı durumu bende yaşadım bilmiyordum ilk gebelik olduğu için reddetti 🥺😔

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Yenianniş_

Kayıtlı Üye
rank
Biberonla bermeseydin keşke kaşıkla yada şırıngayla verseydin aynı durumu bende yaşadım bilmiyordum ilk gebelik olduğu için reddetti 🥺😔
Maalesef kuzum tecrübesizlik işte bende çok olmasada sütümü sağıp öyle içiriyorum bir damla bir damladır diye

Sümeyra🍀

rank
Maalesef kuzum tecrübesizlik işte bende çok olmasada sütümü sağıp öyle içiriyorum bir damla bir damladır diye
Burda Bir arkadaşım da aynı senin gibi meme reddi yaşamıştı ismini hatırlamıyorum şimdi azmetmisti tekrar emzirmisti dur bakayım sana paylaşacam . inşallah tekrar emer ya ben iki kızimda emmedi çok içimde ukte kaldı 🥺

İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.

Sümeyra🍀

rank
Ay Allah razı olsun çok iyi olur kuzum
@Hülya12 canım hatırlıyor musun o kişiyi ben arıyorum bulamıyorum hani kaynanası hep sütün yok diye diye sütten kesilmişti sonra tekrar emzirmisti kızını

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mama verirken su vermeye gerek yok. İlk 6 ay anne sütü yetmiyorsa formül mama yeterli. İlk mamayı biberonla verdin sanırım memeye göre daha akışkan olduğu için bebek alışır. Farjki pozisyonlarda emzirmeye çalış canim

Tüm sayfalar yüklendi.