Sorum var Çatı muayenesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçe'nin Annesi tarafından oluşturulan Çatı muayenesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,435 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çatı muayenesi
Konbuyu başlatan Gökçe'nin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor, bide zor bir işlem mi
Geçen gün muayene oldum 35 haftalıkken korkutmak gibi olmasın ama çok zorlandım gerçekten fena derecede ağrı oldu ve kadın defalarca bakıyordu kemiğim basık olduğu için inşallah sizinki kolay gecerr

Gökçe'nin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçen gün muayene oldum 35 haftalıkken korkutmak gibi olmasın ama çok zorlandım gerçekten fena derecede ağrı oldu ve kadın defalarca bakıyordu kemiğim basık olduğu için inşallah sizinki kolay gecerr
Inşallah ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk hamilelikte 37. Haftada baktılar biraz acıdı ama dayanılmayacak kadar değildi ikinci hamilelikte bakmadılar
Elle mi bakılıyor yoksa aletle mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk hamilelikte 37. Haftada baktılar biraz acıdı ama dayanılmayacak kadar değildi ikinci hamilelikte bakmadılar
Elle mi bakılıyor yoksa aletle mi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum benim sancılarım olduğu için doktor açılmaya ve çatıya bakmak istedi 2 parmağıyla bakıyor acı hissetmiyorsun birkaç saniye sürüyor ve jel kullanıyorlar zaten. Çok zor diyenlere bakma stres yapıp kendini kasma yeterli
@Mervercan kuzum senin sacıların kaç haftalık iken başladı ben şu an 24+3üm karnımın altı çok ağrıyor hastanede yatıyorum bikacgundur

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor, bide zor bir işlem mi
38 haftada yapılıyor canım. Doktora bağlı zorluk kolaylık. İnş kibar bı doktora denk gelirsin. Ona normal doğum yapabilirmisin. Çatın el verislimi doğuma diye bakılıyor mutlaka . Yoksa sezaryan için gün veriyorlar. Tabi normal deyip annede bebekte sıkıntı olduğunda açılma olmazsa da sezaryana ceviriyorlar. İnş rabbim gönlünden geçenin en hayırlısını verir sana normal olursun inş

Tüm sayfalar yüklendi.