Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź
H Havva.2412 Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 84 15 Nisan 2022 #1 Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 15 Nisan 2022 #2 Havva.2412' Alıntı: Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź Genişletmek için tıkla ... 38. Haftada başladı kuzum benim karnımda olmamıştı kalcamda ve bacağımda olmuştu
Havva.2412' Alıntı: Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź Genişletmek için tıkla ... 38. Haftada başladı kuzum benim karnımda olmamıştı kalcamda ve bacağımda olmuştu
Derya4727 Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 206 15 Nisan 2022 #3 Havva.2412' Alıntı: Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 16. haftadayım ve Bikaç tane başladı canım ama bedenden bedene fark eder sen kaç haftalıksın
Havva.2412' Alıntı: Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 16. haftadayım ve Bikaç tane başladı canım ama bedenden bedene fark eder sen kaç haftalıksın
H Havva.2412 Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 84 15 Nisan 2022 #4 Gamze Hümeyra' Alıntı: 38. Haftada başladı kuzum benim karnımda olmamıştı kalcamda ve bacağımda olmuştu Genişletmek için tıkla ... Hadi ya son aylarda demekki oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Derya4727' Alıntı: Ben şuan 16. haftadayım ve Bikaç tane başladı canım ama bedenden bedene fark eder sen kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Bende 23 haftalık sadece basen kısmında biraz oldu
Gamze Hümeyra' Alıntı: 38. Haftada başladı kuzum benim karnımda olmamıştı kalcamda ve bacağımda olmuştu Genişletmek için tıkla ... Hadi ya son aylarda demekki oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Derya4727' Alıntı: Ben şuan 16. haftadayım ve Bikaç tane başladı canım ama bedenden bedene fark eder sen kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... Bende 23 haftalık sadece basen kısmında biraz oldu
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 15 Nisan 2022 #5 Bende henüz başlamadı banyodan 1 saat önce zeytinyağı banyo sonrası da vazelin kullanıyorum
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 15 Nisan 2022 #6 Be Havva.2412' Alıntı: Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 27+3 çatlak yok şükür kiisden kişiye değişir kiminde erken kiminde geç kiminde de hiç oluşmaz çatlak cnm vucud yapısi ile alakalı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: 38. Haftada başladı kuzum benim karnımda olmamıştı kalcamda ve bacağımda olmuştu Genişletmek için tıkla ... ayın annesi olmuşsun kuzum
Be Havva.2412' Alıntı: Kaçıncı haftada başladı acaba çatlaklarınıź Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 27+3 çatlak yok şükür kiisden kişiye değişir kiminde erken kiminde geç kiminde de hiç oluşmaz çatlak cnm vucud yapısi ile alakalı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: 38. Haftada başladı kuzum benim karnımda olmamıştı kalcamda ve bacağımda olmuştu Genişletmek için tıkla ... ayın annesi olmuşsun kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 15 Nisan 2022 #7 ecmelll' Alıntı: Be Ben şuan 27+3 çatlak yok şükür kiisden kişiye değişir kiminde erken kiminde geç kiminde de hiç oluşmaz çatlak cnm vucud yapısi ile alakalı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 ayın annesi olmuşsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet canım
ecmelll' Alıntı: Be Ben şuan 27+3 çatlak yok şükür kiisden kişiye değişir kiminde erken kiminde geç kiminde de hiç oluşmaz çatlak cnm vucud yapısi ile alakalı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 ayın annesi olmuşsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet canım