Sorum var Çatlak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Çatlak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,353 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çatlak
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebranur kel

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar siizn çatlaklar oluştumu en aza indirmek için ne kullanmalıyız şuanlık hindistan ceviz yağını çatlaklarıma kullanabilirmiyim acaba
Canım çatlaklar için hangi kremi kullanırsan kullan maalesef ki yine çatlama oluyor vücuttan kaynaklı kakao yağı öneririm en etkili yağdır ama çözüm olur mu bilemedim kuzum 😇

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar siizn çatlaklar oluştumu en aza indirmek için ne kullanmalıyız şuanlık hindistan ceviz yağını çatlaklarıma kullanabilirmiyim acaba
Kuzum ben çok kremler kullanmıştım ama fayda etmedi ilk gebeliğimde kalçam bacağım ve karnımda çatlaklar olmuştu

Hindistan Cevizi, kakao, zeytinyağı bide aloeverali birşey kullanmıştım ve vazelin hepsi iyi ama bunye ile alakalı bir durum maalesef etin sıkıysa çok çatlak oluyor gevsekse az oluyor. Sürerken göbekten bacaklara kadar sûrmeni tavsiye ederim sadece karın değil bacaklar ve kalçada çatlıyor. Ben hep karnıma çalıştığım için kalçam Türkiye haritası gibi olmuş🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hindistan Cevizi, kakao, zeytinyağı bide aloeverali birşey kullanmıştım ve vazelin hepsi iyi ama bunye ile alakalı bir durum maalesef etin sıkıysa çok çatlak oluyor gevsekse az oluyor. Sürerken göbekten bacaklara kadar sûrmeni tavsiye ederim sadece karın değil bacaklar ve kalçada çatlıyor. Ben hep karnıma çalıştığım için kalçam Türkiye haritası gibi olmuş🤦🏻‍♀️
Birde yanlış hatırlamıyorsam mustera'nin bir yağı vardi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Şuanlık banyodan 1 saat önce zeytinyağı ile vücuduma masaj yapıyorum banyodan sonrada vazelin kullanıyorum. Yine olursa fito kremi çok övüyorlar doğumdan sonra onu kullanacağım

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
İlk oğlumda her gün usenmeden bebek yağı sürdüm . Yine karnımin altlarında hafif çatlaklar oldu. Şimdi kızımda ise karnima hiç bişey sürmedim hiç bir ekstra çatlak yok. Bel kısmında hafif çatlaklar var ama sürsemde bence yine catlardi. He ama tecrübeden sürmedim. Size tavsiyem yine de işe yarayabilir herkesin vücudu farklı tepki verir😉

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben bol su içtim gebeligim boyunca aynı zamanda da ozon yağı kullandım hiç çatlağım olmadı çok şükür. Olup olmaması biraz da yapısal canım

Tüm sayfalar yüklendi.