Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, çok severek içtiğim çayı hamileliğimib 5. Haftasından sonra içemiyorum 17 haftalık hamileyim. Bu durumu yaşayan oldu mu? Olduysa ne zaman geçti?
Normalde çay sevmem günde 1 bardak ya içerim ya içmem ama şimdi 3-4 bardak içiyorum içmek istiyorum neden bilmiyorum. Tavuk severdim şimdi elimi süremiyorum kokusuna dayanamıyorum
Merhaba, çok severek içtiğim çayı hamileliğimib 5. Haftasından sonra içemiyorum 17 haftalık hamileyim. Bu durumu yaşayan oldu mu? Olduysa ne zaman geçti?
Canım benim yeni üç haftadır geçti ben de 5. Haftada içmeyi bıraktım. Birtek annemlerde içerdim çayı oda bir bardak falan . Ama eskisi gibi içmeye 28. Haftalarda falan başladım.
Bende sizin gibi 4. Haftadan sonra çay içemedim hiç kokusundan bile midem bulanıyordu oysaki çay benim bu hayatta en sevdiğim tek içtiğim sıvıdır şimdi 26 haftalığım ara içiyorum ama çayın tadını alamıyorum içine limon damlatarak içebiliyorum muhtemelen doğumdan sonra içebiliriz