Sorum var Ciğer yemek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Ciğer yemek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,170 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ciğer yemek
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Poyraz03

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ciğer yemek gerçekten de bebekte leke Yaparmı aranızda böyle birşey yaşıyan varmı?
Cnm ben gebeliğimde yemedim.. ilk 3 ay zaten önerilmiyor ama arkadaşım 3 aydan sonra tüketti ama.her zaman değil arada tek tük ve bbebeginde sikitni çıkmadı korkma yani sıkıntı olmaz bebeğinde de☺️

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ciğer yemek gerçekten de bebekte leke Yaparmı aranızda böyle birşey yaşıyan varmı?
En faydalı kan yapan besinlerden. Oğlumda yaptımda yedimde bir şey tabii ki olmadı. Kızıma hamileyim yine yedim . Batıl hurafelerden uzak durmak gerek. Mesela oğlumda kayınvalidem ilk banyo suyuna tuz koydurmaya çalışmıştı. Ter kokmasin diye imiş. Araştırınca aslında ölüme kadar sebep olabileceğini okumuştum ona. Ciğer kan yapar afiyet şifa olsun😉

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Bnde yedim ancak yemekle olmaz bnce. annem bana hamileyken ciğer kanından bacağına parmak izi şeklinde dokunmuş denemek için ve bnm bacağımda öyle ufak bir leke var :) ananemde anneme yapmış annemde de var :) ciğer kanı ile bir yerine dokunma yine de sen 😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar