Sorum var Cikmayan lekeler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslanim♥️ tarafından oluşturulan Cikmayan lekeler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 865 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cikmayan lekeler
Konbuyu başlatan Alparslanim♥️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asaf_yusuf

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimin elbisesinde lekeleri bir türlü çıkaramıyorum sabun tozo vs deniyorum geçmiyor meyve lekesi büyük çişini lekesi gitmiyor varmi önersin olan
Canım benimde öyle olunca zeytinyağlı sabunla iyice çitileyip sıcak suda bekletiyorum sabah yıkıyorum tertemiz oluyo bazen de bekletip makinaya atıyorum canım cikiyo öyle

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Beyaz sabunla bi güzel elinde çitile yıka durla sonra beyaz sabunu tekrar sür makineye at

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hayir konuşmuyorum oda benimle konuşmuyor çarşıya gidiyorum geliyorum annemle bbmla fırından dışarı çıktı yok bende yanında gitmiyorum bugün annem görmüş firina ekmek atarken bide sürekli rüyalarıma giriyor
Bu neyin inatçı salak ya hiç mi seni merak etmez ya bu 😡

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar