Bende bakmıştım erkek çıkmıştı ama Allah'ın izniyle kızım olacak 🐣🤲🥰
S SemaCan Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 55 9 Ağustos 2021 #11 Bende bakmıştım erkek çıkmıştı ama Allah'ın izniyle kızım olacak
S Sumeyyee Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 9 9 Ağustos 2021 #12 Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Ben bütün çevreme baktırdım herkesin ki tutuyor benim ilk kızımda erkek çıkmıştı ama kızım oldu şimdi yine erkek gisteriyor hayırlısı
Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Ben bütün çevreme baktırdım herkesin ki tutuyor benim ilk kızımda erkek çıkmıştı ama kızım oldu şimdi yine erkek gisteriyor hayırlısı
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 9 Ağustos 2021 #13 İlk çocuğumda denedim kız dedi erkek çıktı
2 25dt Kayıtlı Üye Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 44 9 Ağustos 2021 #15 Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Malesef cnm.bana kiz dedi oglum.var suan
Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Malesef cnm.bana kiz dedi oglum.var suan
C Canan_ Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1,201 9 Ağustos 2021 #16 Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Canım bence doğru değil benimki tuttu ama bence tamamen şans.
Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Canım bence doğru değil benimki tuttu ama bence tamamen şans.
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 9 Ağustos 2021 #17 Gaye Güven özdağ' Alıntı: Benim doğru cıktı Genişletmek için tıkla ... Benimde dogru çıktı erkek
A ayalcinim Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 17 11 Ağustos 2021 #18 Çin takvimi cinsiyet hesaplama Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yüksek doğru tahmin oranına sahiptir. Ancak tıp bunu kabul etmez. Bu takvimin bilimsel bir dayanağı olmadığı için. Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Aralık 2021
Çin takvimi cinsiyet hesaplama Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yüksek doğru tahmin oranına sahiptir. Ancak tıp bunu kabul etmez. Bu takvimin bilimsel bir dayanağı olmadığı için.
M Mehri Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 236 11 Ağustos 2021 #19 Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Bende erkek cikmis 24 haftalik olmusuz hala bilmiyorum bebeyim erkekmi kizmi
Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Bende erkek cikmis 24 haftalik olmusuz hala bilmiyorum bebeyim erkekmi kizmi
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 11 Ağustos 2021 #20 Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım doğru cikti
Eylüll' Alıntı: Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz daha belli değil Çin takvimine baktım sizce orada çıkan doğrumudur Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım doğru cikti