Doktor yüzde 80 erkek dedi ama bakalım kısmet artık sağlıklı olsunlar da
H Happyness Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 15 9 Şubat 2021 #21 Doktor yüzde 80 erkek dedi ama bakalım kısmet artık sağlıklı olsunlar da
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 10 Şubat 2021 #22 Happyness' Alıntı: Doktor yüzde 80 erkek dedi ama bakalım kısmet artık sağlıklı olsunlar da Genişletmek için tıkla ... aynen canım sağlıklı bi şekilde doğsunlarda Rabbim hangisini nasip ederse cinsiyeti o olur
Happyness' Alıntı: Doktor yüzde 80 erkek dedi ama bakalım kısmet artık sağlıklı olsunlar da Genişletmek için tıkla ... aynen canım sağlıklı bi şekilde doğsunlarda Rabbim hangisini nasip ederse cinsiyeti o olur
♥ ♥️💙Pamuğum💙♥️ Guest Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 31 Konum Edirne 10 Şubat 2021 #23 Happyness' Alıntı: Çin takvimine göre cinsiyet tahmini doğru çıkıyor mu sizce. Ben 3 aylığım şu an bana senin kızdır ekşi yiyorsun diyorlar. Genişletmek için tıkla ... İlk oğlumda erkek çıkmıştı kizimda da doğru cikmisti
Happyness' Alıntı: Çin takvimine göre cinsiyet tahmini doğru çıkıyor mu sizce. Ben 3 aylığım şu an bana senin kızdır ekşi yiyorsun diyorlar. Genişletmek için tıkla ... İlk oğlumda erkek çıkmıştı kizimda da doğru cikmisti
A Ahsenlina Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 80 10 Şubat 2021 #24 Benim doğru çıkmadı hep erkek diyordu bütün takvim testlerini yapmstmbide canım et türü aş eriyordm hep ondada erkektir dediler Bi karnımda sivriydi yayilmiyordu yine erkektir dediler kızım olucak nasip olrsa
Benim doğru çıkmadı hep erkek diyordu bütün takvim testlerini yapmstmbide canım et türü aş eriyordm hep ondada erkektir dediler Bi karnımda sivriydi yayilmiyordu yine erkektir dediler kızım olucak nasip olrsa
DuyguHiraa Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 157 10 Şubat 2021 #25 MinişBebiş' Alıntı: Çin takvimine göre erkek diyor 12.haftada tahmini erkek demişti bu hafta gidicem bakalım doğru mu çıkıcak 16.haftadayım Genişletmek için tıkla ... bana da söyle canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Şubat 2021 Happyness' Alıntı: Benimkini de hesaplar mısınız rica etsem. Bi hesaplıyorum kız Bi erkek anlamadım. Doğum tarihim 01.11.1990 son adet tarihim de 19.11.2020 Genişletmek için tıkla ... kız çıkıyor canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Şubat 2021 MinişBebiş' Alıntı: Çin takvimine göre erkek diyor 12.haftada tahmini erkek demişti bu hafta gidicem bakalım doğru mu çıkıcak 16.haftadayım Genişletmek için tıkla ... banada söyle canım
MinişBebiş' Alıntı: Çin takvimine göre erkek diyor 12.haftada tahmini erkek demişti bu hafta gidicem bakalım doğru mu çıkıcak 16.haftadayım Genişletmek için tıkla ... bana da söyle canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Şubat 2021 Happyness' Alıntı: Benimkini de hesaplar mısınız rica etsem. Bi hesaplıyorum kız Bi erkek anlamadım. Doğum tarihim 01.11.1990 son adet tarihim de 19.11.2020 Genişletmek için tıkla ... kız çıkıyor canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Şubat 2021 MinişBebiş' Alıntı: Çin takvimine göre erkek diyor 12.haftada tahmini erkek demişti bu hafta gidicem bakalım doğru mu çıkıcak 16.haftadayım Genişletmek için tıkla ... banada söyle canım
F Fatmacan Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 15 Şubat 2021 #26 Ben yaptim kiz diyo Rabbim hayirlisini nasip etsin
Bebişimin annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 435 16 Şubat 2021 #27 MinişBebiş' Alıntı: Hesapladım erkek çıktı bakalım ne olucak Genişletmek için tıkla ... Bana da bi hesaplama yapa bilirmisiniz rica etsem doğum tarihi 12 03 1989 son adet tarihim 03 01 2021 benimki ne çıkacak
MinişBebiş' Alıntı: Hesapladım erkek çıktı bakalım ne olucak Genişletmek için tıkla ... Bana da bi hesaplama yapa bilirmisiniz rica etsem doğum tarihi 12 03 1989 son adet tarihim 03 01 2021 benimki ne çıkacak