ÇİN TAKVIMINE İNANAN VARMI ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Hesaplama Araçları kategorisinde Baklavanın annesi tarafından oluşturulan ÇİN TAKVIMINE İNANAN VARMI ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,793 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Hesaplama Araçları
Konu Başlığı ÇİN TAKVIMINE İNANAN VARMI ?
Konbuyu başlatan Baklavanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çin takvimi diye birşey varya o gerçekmi hurafelere pek inanmam ama eğer böyle birşey varsa gerçektende heyecan verici değil mi bu konuda doğru çıkan anneler varsa yazabilir mi 😊😁😁
Nasil oluyo o uygulama gibi biseymi bende bakim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar çin takvimi diye birşey varya o gerçekmi hurafelere pek inanmam ama eğer böyle birşey varsa gerçektende heyecan verici değil mi bu konuda doğru çıkan anneler varsa yazabilir mi 😊😁😁
Nasil oluyo o uygulama gibi biseymi bende bakim

Sonikiüç

Kayıtlı Üye
rank
Benim de kız görünüyor Çin takvimine göre inşallah kızdır 😁
Gerçi erkekte olsa sevineceğiz😆
Çin takvimine göre kız ve akrep burcu bebisimiz. Ablamda akrepti evde hep didisirdik 🤭

Emineee

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben inanmıyorum ama cin takvimine 3.ye hamileyim 3ude doğru çıktı hiç yanılma olmadı. Ama tabi güvenmiyorum böyle şeylere denemek için yaptım

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...