Rusiyanin neresindesin? Cankt peterburq şehrinde genelde şuraya pitet diyorlar noldiki?
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Ekim 2022 #11 Patimat' Alıntı: Rusiyanin neresindesin? Genişletmek için tıkla ... Cankt peterburq şehrinde genelde şuraya pitet diyorlar noldiki?
Patimat' Alıntı: Rusiyanin neresindesin? Genişletmek için tıkla ... Cankt peterburq şehrinde genelde şuraya pitet diyorlar noldiki?
P Patimat Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 585 Konum Rusiya.спб💓 2 Ekim 2022 #12 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Azerisen mence hekumne daniş belke ilişki olmaz size hekimden meslehet alsan yaxsi olar Genişletmek için tıkla ... Bende rusiyadayim. Sen hansi terefdesen?
Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Azerisen mence hekumne daniş belke ilişki olmaz size hekimden meslehet alsan yaxsi olar Genişletmek için tıkla ... Bende rusiyadayim. Sen hansi terefdesen?
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,927 2 Ekim 2022 #13 Patimat' Alıntı: Kizlar birşey diyicem size. Ayipda olsa. Ben 26haftalik hamileyim . Eşimle birlikde oldugum zaman. Bel ağrisi ve karin ağrisi oluyor akşamlari yatamiyorum belimin agrisindan uyuyamiyorum . Ilaç almayinca gecmiyor. Neden acaba? Sizde oldumu Genişletmek için tıkla ... Kuzum doktoruna şöyle bunu istersen
Patimat' Alıntı: Kizlar birşey diyicem size. Ayipda olsa. Ben 26haftalik hamileyim . Eşimle birlikde oldugum zaman. Bel ağrisi ve karin ağrisi oluyor akşamlari yatamiyorum belimin agrisindan uyuyamiyorum . Ilaç almayinca gecmiyor. Neden acaba? Sizde oldumu Genişletmek için tıkla ... Kuzum doktoruna şöyle bunu istersen
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Ekim 2022 #14 Patimat' Alıntı: Bende rusiyadayim. Sen hansi terefdesen? Genişletmek için tıkla ... Azerbaycanlisan? Sankt peterburqdayam men Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kuzum doktoruna şöyle bunu istersen Genişletmek için tıkla ... Kizz geldinmi.nerelerdesun özledik
Patimat' Alıntı: Bende rusiyadayim. Sen hansi terefdesen? Genişletmek için tıkla ... Azerbaycanlisan? Sankt peterburqdayam men Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kuzum doktoruna şöyle bunu istersen Genişletmek için tıkla ... Kizz geldinmi.nerelerdesun özledik