Cinsiyet 2 haftadır belli olmuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiiii tarafından oluşturulan Cinsiyet 2 haftadır belli olmuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,384 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet 2 haftadır belli olmuyor
Konbuyu başlatan Sevgiiii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynur.akcan

Güll1907

Kayıtlı Üye
rank
Ben detatlıda ögrendim bi kız bi erkek dediler en sonunda detaylıda ögrendim 😁 olabilir yani öyle şeyler göstermiyorlar benımkide topuklarını koymuştu göremedik

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar iki haftadır cinsiyet için gidiyorum..bebek oturmuş kalkmıyor başına gelen var mı acaba 😄
Benimde 18 de bacaklari kapaliydi😁 sonra detaylida ogrendim 21 de. Ama arkasi donuktu yuzunu gostermiyordu bir turlum doktor git tatli bir seyler yede gel dedim gittim yedim donmustum sende dene istersen😂

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar iki haftadır cinsiyet için gidiyorum..bebek oturmuş kalkmıyor başına gelen var mı acaba 😄
Benim ilk oğlumda göstermemişti bacaklarını açmıyordu 7 aylıkken öğrenmiştik doktorlar erkeğe benziyor ama hazırlık yapma diyorlardı bu oğluşum hemen gösterdi bacaklarını hiç kapatmaz 16 haftalık öğrendik

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar