Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cinsiyet kaçıncı haftalarda öğreniliyor
Konbuyu başlatanAkif'in annesi
Toplam 8 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
Sevgili anneler cinsiyeti kaçıncı haftalarda öğrendiniz bebeklerin cinsiyeti ile beraber söyler misiniz? İkinci gebeliğim ilk gebeliğimi 14.haftada erkek olarak öğrendim. Şuan 11+4 günlük.
Sevgili anneler cinsiyeti kaçıncı haftalarda öğrendiniz bebeklerin cinsiyeti ile beraber söyler misiniz? İkinci gebeliğim ilk gebeliğimi 14.haftada erkek olarak öğrendim. Şuan 11+4 günlük.
10 yaşında kızım var altı aylık olana dek ogrenememistik şimdi 17 haftalık hamileyim 12+1 de öğrendik oğlum olacak inşaallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin