Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bi arkadaşım 12 haftalık hamile ilk tarama testini yaparken doktor cinsiyet olarak erkepe benziyor çok hareketli demiş sizce yanılma payı var mı
Kızlar bi arkadaşım 12 haftalık hamile ilk tarama testini yaparken doktor cinsiyet olarak erkepe benziyor çok hareketli demiş sizce yanılma payı var mı
Banada 12 haftalıkken özelde erkeğe benziyo dediler ama en doğrusu ayrıntılı ultrasyon diyolar canım doktorlar 13 ve 14 haftada değişebiliyor diyo tabi cinsiyet önemli değil sağlık ve hayırla gelsinler İnşallah
Ben 17 haftalıgım gittim erkege benziyor ayrıntılı ultrason da bakcam doktor kesin bisey demedi bende 12 ta sordum dedı gostermez falan dewlette biraz terslıyorlar bende ayrıntılı da ozele gitcem bakalım
Benim 6 yaşında oglum var bana diyor anne hastaneye gitme bizim bebeğimiz erkek olacak ben kız sevmem diyor babası dün diyor bir kız kardeşin olsun yok diyor ben istemem kız erkek olsun en son babası kızdı kovaladı
Benim 6 yaşında oglum var bana diyor anne hastaneye gitme bizim bebeğimiz erkek olacak ben kız sevmem diyor babası dün diyor bir kız kardeşin olsun yok diyor ben istemem kız erkek olsun en son babası kızdı kovaladı