Cinsiyet tahmini yapabilen ben 😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler kategorisinde Beri8080 tarafından oluşturulan Cinsiyet tahmini yapabilen ben 😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 595 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler
Konu Başlığı Cinsiyet tahmini yapabilen ben 😅
Konbuyu başlatan Beri8080
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Beri8080

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilginç ama eşinizin ve sizin fotoğrafınıza bakarak cinsiyet tahmini yapabiliyorum yada hissedebiliyorum diyelim🤣 hatta cinsiyeti belli olan anneler bile yazabilir denemek amaçlı.. bu arada ücretsiz sadece öylesine yapıyorum tarotçu büyücü asla değilim ALLAH KORUSUN.. 6.cı hislerim kuvvetlidir. 🤍 insta: arzusbnciur

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilginç ama eşinizin ve sizin fotoğrafınıza bakarak cinsiyet tahmini yapabiliyorum yada hissedebiliyorum diyelim🤣 hatta cinsiyeti belli olan anneler bile yazabilir denemek amaçlı.. bu arada ücretsiz sadece öylesine yapıyorum tarotçu büyücü asla değilim ALLAH KORUSUN.. 6.cı hislerim kuvvetlidir. 🤍 insta: arzusbnciur
😃denemek istiyorum ama instam yok WhatsApp olur mu

hilalece

Kayıtlı Üye
rank
Pi
Kızlar ilginç ama eşinizin ve sizin fotoğrafınıza bakarak cinsiyet tahmini yapabiliyorum yada hissedebiliyorum diyelim🤣 hatta cinsiyeti belli olan anneler bile yazabilir denemek amaçlı.. bu arada ücretsiz sadece öylesine yapıyorum tarotçu büyücü asla değilim ALLAH KORUSUN.. 6.cı hislerim kuvvetlidir. 🤍 insta: arzusbnci
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki profilinizde ne var tam olarak

milana

Kayıtlı Üye
rank
Ben isterim 19+4 haftalik bilmiyoruz ne usm goremiuorum diyo 2gun evvel yene oyle soyledi. 50/50kiz dedi 1 kizim var nebiliyim. Inistam Milana_quluzade kizimin fotoĝrafi profilde siyaq kurtka ag krasofka ginib yazarsan resim ata bilirim

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bence böyle şeylere gerek yok vaktinin gelmesini beklemek de güzel bir heyecan e tahmin falan ne bileyim zaten yüzde 50/50 şans var başka ne olacak 😃😃 tahmini ben de yaparım ona bakarsak

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bence böyle şeylere gerek yok vaktinin gelmesini beklemek de güzel bir heyecan e tahmin falan ne bileyim zaten yüzde 50/50 şans var başka ne olacak 😃😃 tahmini ben de yaparım ona bakarsak
Müge Anlı’da bir üfürükçü vardı ya hani Derman Abla diye 🫣 Ultrasonda doktor kız görmüş ama bebeğin annesi erkek hissediyorum diyormuş 😅 Üfürükçü de 9 ay boyunca demiş sen doğru hissediyorsun erkek olacak ama kız doğmuş bebek 😂 Kadın sormuş üfürükçüye hani erkekti, üfürükçü de demiş son anda döndü yoksa erkekti 😅 O geldi aklıma bunu okuyunca 😂😂🤭

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Müge Anlı’da bir üfürükçü vardı ya hani Derman Abla diye 🫣 Ultrasonda doktor kız görmüş ama bebeğin annesi erkek hissediyorum diyormuş 😅 Üfürükçü de 9 ay boyunca demiş sen doğru hissediyorsun erkek olacak ama kız doğmuş bebek 😂 Kadın sormuş üfürükçüye hani erkekti, üfürükçü de demiş son anda döndü yoksa erkekti 😅 O geldi aklıma bunu okuyunca 😂😂🤭
Hay sen çok yaşa 😃😃 ben o bölümü hayretle izledim kadınlar daha da akıllanmıyordu annesi olsa bu kadar savunmaz herhalde ne diyordu üfürüklere tedavi mi ne diyordu çıldırmıştım 😃😃😃😃😃 ya Rabbim sana çok şükür akıl ihsan etmişsin insanlar nelere inanıyorlar kimlere evlatlarının rızıklarını kaptırıyorlar sonra çıkıp ağlıyorlar kandırıldım diye iyi olmuş diyesim geliyor da işte diyemiyor insan. Derman ablamız da iyi köşeyi dönmüştü müge alt üst etti dünyasını 😃😃😃😃 çıkmamıştır inşaAllah hapisten gerçi orayı da mabedi ilan eder 🤦‍♀️ insanımız uslanmaz orda bile dolandırdı da ceza aldı demez kapısında yatar

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Hay sen çok yaşa 😃😃 ben o bölümü hayretle izledim kadınlar daha da akıllanmıyordu annesi olsa bu kadar savunmaz herhalde ne diyordu üfürüklere tedavi mi ne diyordu çıldırmıştım 😃😃😃😃😃 ya Rabbim sana çok şükür akıl ihsan etmişsin insanlar nelere inanıyorlar kimlere evlatlarının rızıklarını kaptırıyorlar sonra çıkıp ağlıyorlar kandırıldım diye iyi olmuş diyesim geliyor da işte diyemiyor insan. Derman ablamız da iyi köşeyi dönmüştü müge alt üst etti dünyasını 😃😃😃😃 çıkmamıştır inşaAllah hapisten gerçi orayı da mabedi ilan eder 🤦‍♀️ insanımız uslanmaz orda bile dolandırdı da ceza aldı demez kapısında yatar
Ay sormaa 😂😂 bu Çin Takvimi falan yapıyorlar benim ki doğru çıktı diyorlar ya 2 tanecik cinsiyet var zaten ben de atsam kafadan 10 taneden bi 2 tanesi tutar elbet yani 😂 Sınavda bile 5 şıkta atıyorsun da arada tutuyor mu tutuyor 😂😂 Derman abla çoktan koğuş ağası olup Müge Anlı’ya okumalara başlamıştır ahahaha 😅

Tüm sayfalar yüklendi.