Banada birçok kişi öyle dedi benimde ilk hareket ettiğini hissettigimden beri kasıklarda hissediyorum çoğu kişi o zaman kız dedi ama doktorun tahmini erkek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Acaba kızı olanlar ilk hareketlerini hep kasiktami hissetti
Bilmiyorum ki canım bence vücut yapısıyla ilgili bir şey bu kasıkta hissedip hissetmemek her zaman doktorun dediği daha doğru geliyor bana senin ilk gebelik mi
Bilmiyorum ki canım bence vücut yapısıyla ilgili bir şey bu kasıkta hissedip hissetmemek her zaman doktorun dediği daha doğru geliyor bana senin ilk gebelik mi
Etraftakilerin dediklerinin hiçbir tıbbi bağı yok biliyorsun yaşadıklarini tecrübe ederek konuşuyorlar sağlıklı olsunlar da kızı erkeği farketmez benim kızım olacak bazen affedersin özel bölgeme bile baskı yaptığı oluyor
Etraftakilerin dediklerinin hiçbir tıbbi bağı yok biliyorsun yaşadıklarini tecrübe ederek konuşuyorlar sağlıklı olsunlar da kızı erkeği farketmez benim kızım olacak bazen affedersin özel bölgeme bile baskı yaptığı oluyor
Tabi canım biliyorum sadece acaba varmı öyle birşey diye sormak istedim hepsi evlat iki oğlum var saçlarının teline zarar gelsin istemem rabbim isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu
Banada birçok kişi öyle dedi benimde ilk hareket ettiğini hissettigimden beri kasıklarda hissediyorum çoğu kişi o zaman kız dedi ama doktorun tahmini erkek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Acaba kızı olanlar ilk hareketlerini hep kasiktami hissetti
Yok ya bak benim kızım oluyor hayırla sağlıkla inşallah hepimiz kavuşalım yavrucaklarımıza ben kasıkta hissettim hatta o kadar rahatsız ediyordu ki sanki oraya yapışmış gibiydi çoğu zaman yürütmüyordu bile bana da illa erkektir erkek çocuklar öyle yapar diyorlardı ben ısrarla kızmış doktor söyledi dedikçe erkektir erkek işte yok benim gelinim öyleydi yok kızım yok bacım öyleydi diyorlardı doktorun dediğinden şaşma derim