D Dileksu Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 16 3 Ocak 2023 #1 Merhaba kizlar tahminlerinizi merak ediyorum 15+3 günlük ultrason görüntüsü. Ekli dosyalar IMG_20221219_162409.jpg 800 KB · Görüntüleme: 228
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 3 Ocak 2023 #2 Dileksu' Alıntı: Merhaba kizlar tahminlerinizi merak ediyorum 15+3 günlük ultrason görüntüsü. Genişletmek için tıkla ... Sanki erkek gibi geldi ama kuzum hayirlisi oksun cinsiyeti soylemedilermi Oyla 0 Downvote
Dileksu' Alıntı: Merhaba kizlar tahminlerinizi merak ediyorum 15+3 günlük ultrason görüntüsü. Genişletmek için tıkla ... Sanki erkek gibi geldi ama kuzum hayirlisi oksun cinsiyeti soylemedilermi
D Dileksu Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 16 3 Ocak 2023 #3 Asena.ase' Alıntı: Sanki erkek gibi geldi ama kuzum hayirlisi oksun cinsiyeti soylemedilermi Genişletmek için tıkla ... İki farklı doktora gidiyorum ilk gittiğim erkek dedi ikinci gittiğim kıza benziyor dedi.benimde kafam karıştı 2 oğlum var bu sürpriz oldu. Oyla 0 Downvote
Asena.ase' Alıntı: Sanki erkek gibi geldi ama kuzum hayirlisi oksun cinsiyeti soylemedilermi Genişletmek için tıkla ... İki farklı doktora gidiyorum ilk gittiğim erkek dedi ikinci gittiğim kıza benziyor dedi.benimde kafam karıştı 2 oğlum var bu sürpriz oldu.
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 3 Ocak 2023 #4 Dileksu' Alıntı: İki farklı doktora gidiyorum ilk gittiğim erkek dedi ikinci gittiğim kıza benziyor dedi.benimde kafam karıştı 2 oğlum var bu sürpriz oldu. Genişletmek için tıkla ... Hadi hayirlisi kuzum saglikli olsunda tek Oyla 0 Downvote
Dileksu' Alıntı: İki farklı doktora gidiyorum ilk gittiğim erkek dedi ikinci gittiğim kıza benziyor dedi.benimde kafam karıştı 2 oğlum var bu sürpriz oldu. Genişletmek için tıkla ... Hadi hayirlisi kuzum saglikli olsunda tek
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ocak 2023 #5 Dileksu' Alıntı: Merhaba kizlar tahminlerinizi merak ediyorum 15+3 günlük ultrason görüntüsü. Genişletmek için tıkla ... Neden içimddn göbüşlü hanım demek geldi canım rabbim gönlünden geçenş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Oyla 0 Downvote
Dileksu' Alıntı: Merhaba kizlar tahminlerinizi merak ediyorum 15+3 günlük ultrason görüntüsü. Genişletmek için tıkla ... Neden içimddn göbüşlü hanım demek geldi canım rabbim gönlünden geçenş sağ salim kucağına almayı nasip etsin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Ocak 2023 #6 Dileksu' Alıntı: Merhaba kizlar tahminlerinizi merak ediyorum 15+3 günlük ultrason görüntüsü. Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin İnşallah kuzum ilk mi Oyla 0 Downvote
Dileksu' Alıntı: Merhaba kizlar tahminlerinizi merak ediyorum 15+3 günlük ultrason görüntüsü. Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin İnşallah kuzum ilk mi
D Dileksu Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 16 3 Ocak 2023 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim gönlüne göre versin İnşallah kuzum ilk mi Genişletmek için tıkla ... Hayır canım 2 oğlum var biri 11 yaşında biri 8 yaşında buda sürpriz geldi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Neden içimddn göbüşlü hanım demek geldi canım rabbim gönlünden geçenş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım valla şuan 18 haftalık oldum hamileyim dediğimde kimse inanmıyor Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim gönlüne göre versin İnşallah kuzum ilk mi Genişletmek için tıkla ... Hayır canım 2 oğlum var biri 11 yaşında biri 8 yaşında buda sürpriz geldi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Neden içimddn göbüşlü hanım demek geldi canım rabbim gönlünden geçenş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım valla şuan 18 haftalık oldum hamileyim dediğimde kimse inanmıyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Ocak 2023 #8 Dileksu' Alıntı: Hayır canım 2 oğlum var biri 11 yaşında biri 8 yaşında buda sürpriz geldi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Amin canım valla şuan 18 haftalık oldum hamileyim dediğimde kimse inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum Rabbim sana bağışlasın inşallah Oyla 0 Downvote
Dileksu' Alıntı: Hayır canım 2 oğlum var biri 11 yaşında biri 8 yaşında buda sürpriz geldi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Amin canım valla şuan 18 haftalık oldum hamileyim dediğimde kimse inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum Rabbim sana bağışlasın inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ocak 2023 #9 Dileksu' Alıntı: Hayır canım 2 oğlum var biri 11 yaşında biri 8 yaşında buda sürpriz geldi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Amin canım valla şuan 18 haftalık oldum hamileyim dediğimde kimse inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Neden inanmıyorlar tatlım Oyla 0 Downvote
Dileksu' Alıntı: Hayır canım 2 oğlum var biri 11 yaşında biri 8 yaşında buda sürpriz geldi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Amin canım valla şuan 18 haftalık oldum hamileyim dediğimde kimse inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Neden inanmıyorlar tatlım
D Dileksu Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 16 3 Ocak 2023 #10 Gamze Hümeyra' Alıntı: Maşallah kuzum Rabbim sana bağışlasın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Neden inanmıyorlar tatlım Genişletmek için tıkla ... Biraz minyon tipligim bu güne kadar 2 çocuğum olduğuna bile çoğu kişi şaşırıyor şimdi hamileyim diyince inanmıyorlar çocuklarimla abla kardeş gibi gözüküyoruz dışarda Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Maşallah kuzum Rabbim sana bağışlasın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Neden inanmıyorlar tatlım Genişletmek için tıkla ... Biraz minyon tipligim bu güne kadar 2 çocuğum olduğuna bile çoğu kişi şaşırıyor şimdi hamileyim diyince inanmıyorlar çocuklarimla abla kardeş gibi gözüküyoruz dışarda