Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde yagzensln tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,413 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan yagzensln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yagzensln

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumdan farklıydı en azından onda ekşi yerken bunda tatlı çok istedim onda et yerken bunda etten tiksindim oğlumda yuvarlaktı karnım bunda genişledi baya vsvs bi çok hurafeler canım yani🙈
Hmm hayırlısı olsun inşallah ALLAH'A sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin canım
Benim de 11 haftalık Allah şükür hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar cinsiyeti de çok merak ediyorum mide bulantısı yok tiksinme yok yani sanki hiç hamile değilim gibi ekşi yiye biliyorum ama tatlı tiksiniyorum hiç ağrım olmadı kasık ağrısı faln çok rahat geçiyor Allah'a şükür sizin bir tahminiz varsa söyliye bilirmisin

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hmm hayırlısı olsun inşallah ALLAH'A sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin canım
Benim de 11 haftalık Allah şükür hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar cinsiyeti de çok merak ediyorum mide bulantısı yok tiksinme yok yani sanki hiç hamile değilim gibi ekşi yiye biliyorum ama tatlı tiksiniyorum hiç ağrım olmadı kasık ağrısı faln çok rahat geçiyor Allah'a şükür sizin bir tahminiz varsa söyliye bilirmisin
Ohh aman nazar degmesin kuşum🤗🧿

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam her belirtim kızdı bugün 16.haftadayız doktorumuz erkek dedi bi oğlum var içim hala kız dio şoku atamadım 😄 değişen varmı bu haftadan sonra önce sağlıklı olsun tabiyki hiç farketmez ama oğlum hep kız kardeş diyodu üzüldü yavrum ya🤭
Sağlıklı olsun da farkmaz bazı kadınlar da erkek olsun diye dua ediyor işte Allah herkesin gönlüne göre versin

yagzensln

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canm aynı benm gibisin sende ❤️ ben ikisinde de hiç sorun yaşamadım çok şükür ikiside erkek çıktı ama arkadaşım her daim bulantı çekti onunda ikisi erkekti belirtiye bakmıyormuş onu anladm sağlıcakla kucağımıza alalım canım🤲🏼

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam her belirtim kızdı bugün 16.haftadayız doktorumuz erkek dedi bi oğlum var içim hala kız dio şoku atamadım 😄 değişen varmı bu haftadan sonra önce sağlıklı olsun tabiyki hiç farketmez ama oğlum hep kız kardeş diyodu üzüldü yavrum ya🤭
Ayni ben İnanlı. Dün ayrintikida erkek dediler ama nedense hiç inanamıyorum yaş benmde bir oğlum var aynı seklde oda kız istyrdu

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bnde yanılma olmadı hiç ama burdan bı arkadaşın öyleydi oğlan denilmişti ona 27 haftada kız oldgunu ogrenmis😊

yagzensln

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.