Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busercan tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,860 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Busercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim oğlumda öyleydi ben 8aylik hamile oldum hala göstermedi böbrek taşı düşürüyor dum acile gittim öyle bakarken doktor öyle gördü ben sordum bı bakarmisiniz cinsiyeti dedim sen ne olsun istiyorsun dedi erkek dedim evet dedi bı oğlun olacak öyle öğrendim 💕 inşallah sende yakın zaman da öğrenirsin canim
Bizim bebiş ler kendilerini gizlemekte ustalasmis 🤣 banada hala benziyor diyorlar tamamen acmiyo bacaklarini ama kiza benziyor diyorlar 🤦 ufak tefek birşeyler aldim isim begendim umay koymak istiyorum bu saatten sonra erkekmis demezler inşallah 🤣🤣

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bizim bebiş ler kendilerini gizlemekte ustalasmis 🤣 banada hala benziyor diyorlar tamamen acmiyo bacaklarini ama kiza benziyor diyorlar 🤦 ufak tefek birşeyler aldim isim begendim umay koymak istiyorum bu saatten sonra erkekmis demezler inşallah 🤣🤣
Vallahi canım bende varya çocuk bacaklarını açmıştı ampul gibi bişey yanıyordu ben dedim doktor a erkek diye kadın mirin kırın etti yeşil renk falan alsaydın canım ben hep ne hissettiysem rabbim onu verdi şükürler olsun inşallah senin de gönlünden geçen olur canım

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi canım bende varya çocuk bacaklarını açmıştı ampul gibi bişey yanıyordu ben dedim doktor a erkek diye kadın mirin kırın etti yeşil renk falan alsaydın canım ben hep ne hissettiysem rabbim onu verdi şükürler olsun inşallah senin de gönlünden geçen olur canım
min inşallah bi oğlan bi kiz istedim allahtan hep bi oğlum var buda %80 kiz 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.