M Menessa Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 27 20 Nisan 2022 #1 Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net
Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net
Nur25 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1,223 20 Nisan 2022 #2 Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin söyler bende söylemişti Oyla 0 Downvote
Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin söyler bende söylemişti
H Halitcan Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 200 20 Nisan 2022 #3 Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Canım bende 17 haftalıken gitmiştim net söylüyor artık cinsiyetini bu haftalarda Oyla 0 Downvote
Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Canım bende 17 haftalıken gitmiştim net söylüyor artık cinsiyetini bu haftalarda
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 20 Nisan 2022 #4 Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... 15. Haftanın içinde net olarak söylemişti Oyla 0 Downvote
Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... 15. Haftanın içinde net olarak söylemişti
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 20 Nisan 2022 #5 Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... 16 haftada eğer pozisyon u güzelse gösterirse belli olur. Oyla 0 Downvote
Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... 16 haftada eğer pozisyon u güzelse gösterirse belli olur.
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,217 Konum Kastamonu 20 Nisan 2022 #6 Pozisyonuna bağlı kuzum göstermek isterse görürsünüz ama göstermek istemezse biraz daha beklemeniz gerekir Oyla 0 Downvote
Pozisyonuna bağlı kuzum göstermek isterse görürsünüz ama göstermek istemezse biraz daha beklemeniz gerekir
M Menessa Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 27 20 Nisan 2022 #7 Hadi inşallah yarın hayırlı haberler alırım inşallah Oyla 0 Downvote
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,217 Konum Kastamonu 20 Nisan 2022 #8 Menessa' Alıntı: Hadi inşallah yarın hayırlı haberler alırım inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah kuzum Oyla 0 Downvote
Menessa' Alıntı: Hadi inşallah yarın hayırlı haberler alırım inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah kuzum
Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 20 Nisan 2022 #9 Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Bende yeni 17 haftaya girdim kuzum bugün kontrole gittim bende bugün öğrendim Oyla 0 Downvote
Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Bende yeni 17 haftaya girdim kuzum bugün kontrole gittim bende bugün öğrendim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 21 Nisan 2022 #10 Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Eğer kendini gösterir ise cinsiyet için tam zamanı kuzum şahsen benimki kendini göstermiyor ya Oyla 0 Downvote
Menessa' Alıntı: Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net Genişletmek için tıkla ... Eğer kendini gösterir ise cinsiyet için tam zamanı kuzum şahsen benimki kendini göstermiyor ya