Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma Taş tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,204 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Fatma Taş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Minnosumun cinsiyetini öğrenemedim 15 haftalık olduk ama bacak ve ayaklarını kitlemis göstermedi bize çok üzüldüm acaba neden bunu yaşayan arkadaslar oldu mu acaba
Kuzum bende 19 haftalığım ve benimki de ultrasonda aynı seninki gibi bacaklarını kapatıyor bende daha ogrenmedim ya

Fatma Taş

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende 19 haftalığım ve benimki de ultrasonda aynı seninki gibi bacaklarını kapatıyor bende daha ogrenmedim ya
Hayırlısı hakkımızda sağlıklı hayırlı evlat olsun da tabi cinsiyetin önemi yok ama insan merak ediyor değil mi

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin benim ilk gebeliğimdi canım ben 17 haftada öğrendim arkadaşımında ilk gebeliğiydi o 19 haftada öğrendi devlette uğraşmıyorlar özele gittim dr tam 10 dakka uğraştı uyuyor dedi bayağı sarstı karnımı ve uyandırıp söyledi BİDE GİTMEDEN 2 3 TANE ÇİKOLATA YE FAYDASINI GÖRENLER OLUYORMUŞ oğlancık olacakmış benimki sana da gönlünden geçenin hayırlısını versin inş Rabbim

Tüm sayfalar yüklendi.