Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutluelif tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,292 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Mutluelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
13 haftalık hamileyim dün diş sorunundan dolayı dolayı kadın doğuma çıkmak zorunda kaldım bebek gayet sağlıklı dedi doktor büyük ihtimal bebegin erkek olduğunu hatta iki kez muhtemelen erkek dedi sizce yanılma olurmu❤👶🏿🙂
Tabiki de yanılma olur başıma geldi 21 haftaya kadar bebeğim oglandi maviş maviş takımlar ve neler neler alındı 21 de bı gittik bebeğim kızmis 😁😁😁 gelişim de kızlarda da çıkıntı oluyor ve zamanla kayboluyor oğlumda profesöre gidiyordum o söyledi erkek gibi duruyor ama o şey kız ve erkekte oluyor 18 haftalıkken tekrar bakacağım demişti ve baktı hala erkekti. Bunda ise yaşadığımız komedi oldu şoka girdik günlerce kendimize gelemedik ben kız bebeğim olsun istiyrodum kızım var ama oğlum biraz yaramaz bu kız olsun istiyordum rabbim gönlüme göre nasıp etti çok şükür ama doğana kadar hiçbir bebegn garantisi yoktur 🤲🤲♥️sağlıkla al yavrunu kucağına canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar