G Gllvn Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 8 16 Aralık 2023 #1 Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Aralık 2023 #11 Gllvn' Alıntı: TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin TSK ederim canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: TSK ederim canım amin inşallah 2. Olacak allahin TSK ederim canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 16 Aralık 2023 #12 Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Pozudyondan asli canm bende erkek12 haftdan kendini belitdi tahmin olarak sonradan bacaklari kapadii 23haftaya kimi sonra yine bacaklari acdi erkek oldunu bildik bebekden pozudyondan asli 12 haftada da beriltir Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Pozudyondan asli canm bende erkek12 haftdan kendini belitdi tahmin olarak sonradan bacaklari kapadii 23haftaya kimi sonra yine bacaklari acdi erkek oldunu bildik bebekden pozudyondan asli 12 haftada da beriltir
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,847 16 Aralık 2023 #13 Gllvn' Alıntı: Merhaba hoş buldum 7+3 haftalık Genişletmek için tıkla ... Daha çok küçük canım bebiş şimdi belli olmaz genelde 12yada 13.haftalardA ancak gösterir sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba hoş buldum 7+3 haftalık Genişletmek için tıkla ... Daha çok küçük canım bebiş şimdi belli olmaz genelde 12yada 13.haftalardA ancak gösterir sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm
G Gllvn Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 8 17 Aralık 2023 #14 Alyaa🌷🌷' Alıntı: Daha çok küçük canım bebiş şimdi belli olmaz genelde 12yada 13.haftalardA ancak gösterir sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm Genişletmek için tıkla ... Amin cnm TSK ederim Oyla 0 Downvote
Alyaa🌷🌷' Alıntı: Daha çok küçük canım bebiş şimdi belli olmaz genelde 12yada 13.haftalardA ancak gösterir sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm Genişletmek için tıkla ... Amin cnm TSK ederim
N Nerminnazlimm. Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 43 Konum Azerbaycan 17 Aralık 2023 #15 Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Selam hoş geldin ben 12 haftalikken öğrenmiştim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Aralık 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Yani aslında en net 16 ama bebeğe bağlı tabiki benim minik 20 haftalık oldu hala kendini göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 12 haftalikken belli olmuştu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Aralık 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Yani aslında en net 16 ama bebeğe bağlı tabiki benim minik 20 haftalık oldu hala kendini göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 12 haftalikken belli olmuştu Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Selam hoş geldin ben 12 haftalikken öğrenmiştim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Aralık 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Yani aslında en net 16 ama bebeğe bağlı tabiki benim minik 20 haftalık oldu hala kendini göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 12 haftalikken belli olmuştu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Aralık 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Yani aslında en net 16 ama bebeğe bağlı tabiki benim minik 20 haftalık oldu hala kendini göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 12 haftalikken belli olmuştu
A Aytel Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 7 17 Aralık 2023 #16 Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Merhaba ben ilk hamileliyimde 12 hafdamda oyrenmiwdim tabi bu bebeye bagli kendini gosterip gostermemesine Oyla 0 Downvote
Gllvn' Alıntı: Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Merhaba ben ilk hamileliyimde 12 hafdamda oyrenmiwdim tabi bu bebeye bagli kendini gosterip gostermemesine
N Nerminnazlimm. Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 43 Konum Azerbaycan 17 Aralık 2023 #17 Aytel' Alıntı: Merhaba ben ilk hamileliyimde 12 hafdamda oyrenmiwdim tabi bu bebeye bagli kendini gosterip gostermemesine Genişletmek için tıkla ... Bende Oyla 0 Downvote
Aytel' Alıntı: Merhaba ben ilk hamileliyimde 12 hafdamda oyrenmiwdim tabi bu bebeye bagli kendini gosterip gostermemesine Genişletmek için tıkla ... Bende