Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eeee tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,450 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Eeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canm bugün doktora sordum neye benziyor dedim erkege dedi ama kemik yapisindan biliyorlar genellikle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde bir oglum var kız istiyoruz hayırlısı ile kızım olur ☺️ benimkide bi umut

Benimde bir oglum var kız istiyoruz hayırlısı ile kızım olur ☺️ benimkide bi umut

Hayırlısı bakalım ama erkek deyince biraz üzüldüm acıkcası 😀
Allah gönlüne göre versin benimde ilk oğlan ikincim kız şükür 🥰

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bugün doktora gittim erkege benziyor dedi acaba erkege benzetip kız olabilir mi 🤔
12+3 günlük hamileyim
Bende 12 haftalıkken doktorum erkeğe benziyor dedi ordan çıktım ikili tarama testine girdim doktor kıza benzettim dedi . Şuan 13 haftaligim bidahaki gittiğimde net öğrenirim insalalh

Eeee

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar sizin bebisleriniz sagda mı solda mı benimki hep sol tarafta hic sag tarafa geciş yapamıyor 😀

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar sizin bebisleriniz sagda mı solda mı benimki hep sol tarafta hic sag tarafa geciş yapamıyor 😀
Sağdaysa erkek solda hissedersen kız sağ göğsünün ucu daha siyahsa erkek tersi kız gerçek tıp kitabımda yazıyodu 🤭

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bugün doktora gittim erkege benziyor dedi acaba erkege benzetip kız olabilir mi 🤔
12+3 günlük hamileyim
En iyi sonucu detaylı ultrason da yani 21haftalik dan sonra alırsın canım

Sağdaysa erkek solda hissedersen kız sağ göğsünün ucu daha siyahsa erkek tersi kız gerçek tıp kitabımda yazıyodu 🤭
Benim iki kızım var ikiside sağ da idi bu sefer erkek bu sağ da

Benim iki kızım var ikiside sağ da idi bu sefer erkek bu sağ da

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar