Cinsiyettt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Cinsiyettt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,427 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyettt
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Erkeklerde pek yanilma olmaz derler ama bana 11 haftalik kıza benziyo dedi 16 haftalikken erkek olduğu öğrendim o yüzden pek güvenmemek lazım
Tam tersi erkeklerde yanılma olur erkek ve kızın o taraf oluşumu aynı erkeklerde tehsisler geç olusuyor kizlardaki çıkıntı sonradan yok oluyor 😃benim aynı şey başıma geldi 21 haftaya kadar erkek bildik çocuğu kızmış. Ayrıca 11 haftalıkken nasıl sana böyle birşey diyipte seni umutlandirir ben bana sürekli erkek diyen doktora gidip sen bana net bir şekilde erkek dedin kızmış dedim evet gelişimleri öyle oluyor dedi bunu bana diyceektin kesin erkek diyip durdun kontrollerde dedim alışveriş yapmıştım bide sağlıklı olsunda zaten kiz istiyordum. 20. Haftayı bekleyin der. 12 de ise biraz bellidir çok nadir doktor var cinsiyet net olarak 20. Haftada belli olur 16 da istisnadır. Oğlumu 13 haftalıkken öğrendik ama doktor kızın gelişimi de aynıdır 20. Haftayı bekleyin dedi erkekmis bu gebeliğim zaten komedi ve şoklar doktorlara güvenmeyin pek cinsiyet konusunda. Ayrıca 3. Gebeliğim ilk kız 23 haftalıkken öğrendim ama zar zor oğlumu 13. 26+1 haftalık hamileyim şimdi bunuda net cinsiyetini 21 haftalıkken 😀😀😀♥️♥️

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cinsiyet deyişmez kuzum doktor neye benzetiyosa onu söylüyo erken haftakarda yanılmaları oluyo elbetki.çoğu doktorlar söylüyo erkek denirse yanılma payı az oluyo.İnşAllah sağ salim doğsun analı bablı 🤲🤲🤲
Değişmez derken 😀😀 canım ben 21 haftaliga kadar erkek diye bildim çocuğun cinsiyeti kızmış Allah aşkına değişmez demeyin kordon ve ilk gelişimi birbirine benziyor 😀😀😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Değişmez derken 😀😀 canım ben 21 haftaliga kadar erkek diye bildim çocuğun cinsiyeti kızmış Allah aşkına değişmez demeyin kordon ve ilk gelişimi birbirine benziyor 😀😀😀
Ayrıca yanımda bir ablam var ilk oglunda doğana kadar kız demişler erkek çıkmış orasını Allah bilir 😉

Tüm sayfalar yüklendi.