Kızlar bugün ikili tarama testine girdim doktor %90 erkek gözüküyor dedi 12 haftalik hamileyim sizce değişir mi cinsiyet 
Vlla bana da öyle demşti erkek dedi bikaç kez dha artık bşey de demiyo![]()
İnşallah bakalımDaha erken kuzum şuan tahminde bulunmuştur ilerleyen zamanlarda kesin söylenir
Erkek bebiş geliyorKızlar bugün ikili tarama testine girdim doktor %90 erkek gözüküyor dedi 12 haftalik hamileyim sizce değişir mi cinsiyet![]()
Cnm kesin erkek demisse erkektirKızlar bugün ikili tarama testine girdim doktor %90 erkek gözüküyor dedi 12 haftalik hamileyim sizce değişir mi cinsiyet![]()
Canım bende 13 haftalıken banada %90 erkek dedi şuan 16 haftalık olduk inşallah Allah'ın izniyle 17.haftamda kontrole gidecem busefer inşallah öğrenecez net olarak sende biraz sabret tam netleşsin öyle alışverişini yap canımKızlar bugün ikili tarama testine girdim doktor %90 erkek gözüküyor dedi 12 haftalik hamileyim sizce değişir mi cinsiyet![]()
Evet canım güya bende 17 hafta da erkektim 21 haftalıkken kız olduğunu öğrendimKızlar bugün ikili tarama testine girdim doktor %90 erkek gözüküyor dedi 12 haftalik hamileyim sizce değişir mi cinsiyet![]()
Erkeklerde pek yanilma olmaz derler ama bana 11 haftalik kıza benziyo dedi 16 haftalikken erkek olduğu öğrendim o yüzden pek güvenmemek lazımKızlar bugün ikili tarama testine girdim doktor %90 erkek gözüküyor dedi 12 haftalik hamileyim sizce değişir mi cinsiyet![]()