Sorum var Cinsiyt belirtisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutluelif tarafından oluşturulan Cinsiyt belirtisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,069 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyt belirtisi
Konbuyu başlatan Mutluelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Slv

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Miden mi yanıyor bulanıyor mu kuşum
Bulanıyor balım tiksinti başladı su bile içsem geri geliyor şuan anlamadım 🤦🏻‍♀️ yanma hiç yok qma istifar mahvetti beni kaç gündür açım 😂😂 yemek yesem de getiriyorum sadece şu içsem de getiriyorum. Mide bulantısı ama bende sancılar ile başladı geri kuzum 3 gündür sancım var 3 gündür mide bulantısı ve istifra var annem belki mideme vuruyordur dedi bakalım

Son düzenleme:

YeCen

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler erkek bebek gebelik te mide bulantısı az yada olmaya biliniyor deniliyor erkek bebek anneleri gerçekten böylemi kusma bulantı olmazmi işarat rengi açık renk mi sürekli 🙄🙄 tersini yaşayan oldumu
O kişiye bağlı genelleme yapilmaz. İlk bebeğim kızdı hiç hamilelik yaşamadım gibi birseydi ama şuan oğluma hamileyim 15 haftalık ama mide bulantim geçmek bilmiyor bu hamileliğim zor geçiyor

Bulanıyor balım tiksinti başladı su bile içsem geri geliyor şuan anlamadım 🤦🏻‍♀️ yanma hiç yok qma istifar mahvetti beni kaç gündür açım 😂😂 yemek yesem de getiriyorum sadece şu içsem de getiriyorum. Mide bulantısı ama bende sancılar ile başladı geri kuzum 3 gündür sancım var 3 gündür mide bulantısı ve istifra var annem belki mideme vuruyordur dedi bakalım
Canım doğum belirtisi falan mı acaba

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım doğum belirtisi falan mı acaba
Hic bir fikrim yok bugün bayılacaktim artık düşün bulantidan 🤦🏻‍♀️ annem de kardeşin de bende boyleydij doktora gidince doktor demiş mesela sancı midene vuruyor o yüzden böyle bayılacak gibi oluyorsun demis . Bugun gidelim dedi korkudan gitmedim 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
😂 bi git canım yinede 🤩
Gitmem 😂😂 karnım varya görsen o kadar aşağı indi ki ilk zaman ki gibi değil midenin krasi boşluk resmen 😂😂 çok güzel nefes alıyorum valla ama giderim doktor bir şey der diye korkuyorum. Nirmlade gece nefes sıkıntısı yüzünden filan 10 kez uyanan ben dün gece deliksiz uyumuşum nefes darlığı hiç yok

Gitmem 😂😂 karnım varya görsen o kadar aşağı indi ki ilk zaman ki gibi değil midenin krasi boşluk resmen 😂😂 çok güzel nefes alıyorum valla ama giderim doktor bir şey der diye korkuyorum. Nirmlade gece nefes sıkıntısı yüzünden filan 10 kez uyanan ben dün gece deliksiz uyumuşum nefes darlığı hiç yok
Canım doğum yaklaşıyor bence çünkü bu dediğin doğum yakın olunca oluyor 😂

Tüm sayfalar yüklendi.