Sorum var Cinsiyyet öyrenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde baby mom tarafından oluşturulan Cinsiyyet öyrenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,013 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyyet öyrenme
Konbuyu başlatan baby mom
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Salam qizlar men 12heftelik hamileyem.1hefte sonra doktor kontrolum var.3yasinda bir qizim var onun cinsiyetini 16ci heftede öyrenmişdim.İndi 13cü heftede baxsa hekim gore biler sizcə cinsiyetini?sizde ne zaman bilinmişdi?😍🤰🏻
İlk bebeğimde 16. Haftada öğrendim canım şuan 23 haftalık gebeyim minik kendini asla göstermedi 😂😂hala cinsiyetini bilmiyoruz. Doktorun görürse eminim söyler bana o haftalarda tahmini. Kız dendi ama ondan sonra minik kendini asla göstermedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Salam qizlar men 12heftelik hamileyem.1hefte sonra doktor kontrolum var.3yasinda bir qizim var onun cinsiyetini 16ci heftede öyrenmişdim.İndi 13cü heftede baxsa hekim gore biler sizcə cinsiyetini?sizde ne zaman bilinmişdi?😍🤰🏻
Belki tahminde bulunabilir canım bebeğin pozisyonu uygunsa tabi ama kesin belli olmaz daha küçük

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Salam mən qızımda 13 həftəmdə öyrənmişdim bunda 2cidə isə 12 13də getdim göstərmədi qıza oxşuyur dedi 15 də isə başqa yerə getdim oğlan dedi hələki hara gedmişəmsə oğlan deyib inşallah sağ salamat olsunlar cinsiyyətin önəmi yoxdu🙏

Sona

Kayıtlı Üye
rank
He göre biler mende 12 hefdeden görünmüşdü oğlan olanda tez görsedir

baby mom

Kayıtlı Üye
rank
İlk bebeğimde 16. Haftada öğrendim canım şuan 23 haftalık gebeyim minik kendini asla göstermedi 😂😂hala cinsiyetini bilmiyoruz. Doktorun görürse eminim söyler bana o haftalarda tahmini. Kız dendi ama ondan sonra minik kendini asla göstermedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Qaynanamin hesaplatmasi ile oglan gozleyirler.yoldasimcun ve mencun ferqi yoxdu cinsiyyətin ama yene de maraqlidi gorek nedi qiz ya oglan)) inşallah bütün hamişler sagsalamat qutarsinlar ici men qarisiq☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Qaynanamin hesaplatmasi ile oglan gozleyirler.yoldasimcun ve mencun ferqi yoxdu cinsiyyətin ama yene de maraqlidi gorek nedi qiz ya oglan)) inşallah bütün hamişler sagsalamat qutarsinlar ici men qarisiq☺️
Amin canım amin ben pek inanmıyorum cinsiyet hesaplamasına 😂😂

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım amin ben pek inanmıyorum cinsiyet hesaplamasına 😂😂
Niye şexsen benim ablam ikinci palnma etdi bu bebisde erkek doğru cixdi doktorlar bile hesablayir canm

Qaynanalar he bizden qavaxa herşeyi özderi soxular ay baci Allah oğul payi versin sene inşallah nece kecir bu hamilelik

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Seninki bayağı nazlı baksana inat etmiş sürpriz doğacam diye 🥰🤣🤣

baby mom

Kayıtlı Üye
rank
Niye şexsen benim ablam ikinci palnma etdi bu bebisde erkek doğru cixdi doktorlar bile hesablayir canm

Qaynanalar he bizden qavaxa herşeyi özderi soxular ay baci Allah oğul payi versin sene inşallah nece kecir bu hamilelik
Şukur baci her sey yolunda heleki.menim hamileliklerim biraz riskli olur qan qatilasmasi var deye.ilk usagim qarnimda öldü 9ayliqken .ikinci qızımda ancaq kleksan vururdum.3cu usaqimda düsdu 5heftelikken.indi 4cu hamileliyimdi şükür Allaha heleki yaxsi gedirik inşallah sonacan yaxsi olar

Tüm sayfalar yüklendi.