Sorum var Cinsiyyet öyrenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde baby mom tarafından oluşturulan Cinsiyyet öyrenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,013 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyyet öyrenme
Konbuyu başlatan baby mom
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktor antibiyotik başladı tam senin dediğin gibi kilosuna göre şırıngayla önceki antibiyotik hiç yaramadı senin yorumdan sonra da hemen kestim zaten doktora anlattım zaten onu yazmadım merak etme dedi şükürler olsun şu an çok daha iyi idrar sonucu çıkmadı meraktan ölüyorum
Oy çok sevindim kuzum ya cidden doktor var doktor var küçücük çocuğa nasıl ölçekli yazabilir hala ona anlam veremiyorum iyi yapmışsın canım tekrar götürdüğüne . İnşallah idrar testide normal çıkar miniğin

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Salam qizlar men 12heftelik hamileyem.1hefte sonra doktor kontrolum var.3yasinda bir qizim var onun cinsiyetini 16ci heftede öyrenmişdim.İndi 13cü heftede baxsa hekim gore biler sizcə cinsiyetini?sizde ne zaman bilinmişdi?😍🤰🏻
Məndə ilk qızımda 12 həftədə təxmin elədi. 25 də dəqiqləşdiki qızdı😂 2 ci qızımda 12 həftə 6 günümdə perinatalnidə həkim dedi dəqiq qızdı

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Oy çok sevindim kuzum ya cidden doktor var doktor var küçücük çocuğa nasıl ölçekli yazabilir hala ona anlam veremiyorum iyi yapmışsın canım tekrar götürdüğüne . İnşallah idrar testide normal çıkar miniğin
Aynen ya o gün acile gittik minicik yavru antibiyotikten sonra kusmuş ikinci kez kusması kanlı gelince aile koşa koşa gelmiş acil doktoru uzman doktoru aradı falan uzman bi tripli bi havalı doktorluk bile çekilecek dert değil kadının yerine ben gıcık oldum 🤯 idrar hala çıkmadı çarşamba günü verdik şu saat olmuş yok haftasonu diye mi acaba ya çatlayacam endişemden Doğa iyi ama işte elimde değil sonucu merak ediyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen ya o gün acile gittik minicik yavru antibiyotikten sonra kusmuş ikinci kez kusması kanlı gelince aile koşa koşa gelmiş acil doktoru uzman doktoru aradı falan uzman bi tripli bi havalı doktorluk bile çekilecek dert değil kadının yerine ben gıcık oldum 🤯 idrar hala çıkmadı çarşamba günü verdik şu saat olmuş yok haftasonu diye mi acaba ya çatlayacam endişemden Doğa iyi ama işte elimde değil sonucu merak ediyorum
Kültür aldırlarsa ondan geç çıkar canım . Kayrasan biliyorum kültür sonucu 4 5 günü buluyor nerdeyse

Tüm sayfalar yüklendi.