Sorum var Cinsiyyet öyrenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde baby mom tarafından oluşturulan Cinsiyyet öyrenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,012 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyyet öyrenme
Konbuyu başlatan baby mom
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Niye şexsen benim ablam ikinci palnma etdi bu bebisde erkek doğru cixdi doktorlar bile hesablayir canm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Qaynanalar he bizden qavaxa herşeyi özderi soxular ay baci Allah oğul payi versin sene inşallah nece kecir bu hamilelik
Ya bana göre mantıklı değil. Ua ablanın ki tutmasaydı . Rabbi ne diler istersw o oluyor. Kayra ya gebe iken arkqdailarla şakasına yapıyorduk benim ki hep kız çıkıyordu 😂😂

Valla teyzesi aşıeı nazlı çıktı hemde
Seninki bayağı nazlı baksana inat etmiş sürpriz doğacam diye 🥰🤣🤣

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Ya bana göre mantıklı değil. Ua ablanın ki tutmasaydı . Rabbi ne diler istersw o oluyor. Kayra ya gebe iken arkqdailarla şakasına yapıyorduk benim ki hep kız çıkıyordu 😂😂

Onu farklı hesap edenler var canm doru cikanda oluyor yalnızda əlbətdə ki herşey rebimizin isdeyiyle

Şukur baci her sey yolunda heleki.menim hamileliklerim biraz riskli olur qan qatilasmasi var deye.ilk usagim qarnimda öldü 9ayliqken .ikinci qızımda ancaq kleksan vururdum.3cu usaqimda düsdu 5heftelikken.indi 4cu hamileliyimdi şükür Allaha heleki yaxsi gedirik inşallah sonacan yaxsi olar
Xeyirli başa vurarsan ay baci ne olur olsun teki sağlam qucağımıza alaq balalrimizi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Onu farklı hesap edenler var canm doru cikanda oluyor yalnızda əlbətdə ki herşey rebimizin isdeyiyle

Xeyirli başa vurarsan ay baci ne olur olsun teki sağlam qucağımıza alaq balalrimizi
Doğrudur canım ama ne bileyim 😂😂

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım Saglıkla Sıhatle Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah Ben 16. Haftada Ögrendim Minik Gösterirse Öğrenirsin inşallah 🤲

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank

Yerim o nazı 🥰🥰🥰

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Doğa nasıl canım
Doktor antibiyotik başladı tam senin dediğin gibi kilosuna göre şırıngayla önceki antibiyotik hiç yaramadı senin yorumdan sonra da hemen kestim zaten doktora anlattım zaten onu yazmadım merak etme dedi şükürler olsun şu an çok daha iyi idrar sonucu çıkmadı meraktan ölüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.