Hahaha benziyor demiş yine bir bilinmezlik var benceA
hahaha kız Salı günü doktor kıza benziyor dedi![]()

Hahaha benziyor demiş yine bir bilinmezlik var benceA
hahaha kız Salı günü doktor kıza benziyor dedi![]()
Maşallah canım inşallah sağ salim alırsınız yavrunuzu kucagınızaAcaba tum bebeklermi oyle ckolata yerken oynuyo yoksa kz oglan fark ediyo ben ne zaman cikolata yersem bebeyim oynuyo MasAllahboyle yuzuyor balk gibi canm oglum ya Allah hic bir kadni boyle hisslerden mahrum etmesn eyy mays ayi gelde sag salim bebeyimi alym kucagma
![]()
Bence bu minnak sürpriz yapmak istiyor doğunca öğrenin diyorEvet yaaabakalım 2 şubatta detaylı var o zaman belli olur herhalde
![]()
Bende nst ye girmeden önce doktor çikolataAcaba tum bebeklermi oyle ckolata yerken oynuyo yoksa kz oglan fark ediyo ben ne zaman cikolata yersem bebeyim oynuyo MasAllahboyle yuzuyor balk gibi canm oglum ya Allah hic bir kadni boyle hisslerden mahrum etmesn eyy mays ayi gelde sag salim bebeyimi alym kucagma
![]()
YaaBende nst ye girmeden önce doktor çikolataye gel diyordu hep
bebek hareketlensinki rahatlıkla görelim diye
Amin InsAllah her kes bende icindeMaşallah canım inşallah sağ salim alırsınız yavrunuzu kucagınıza![]()
Hahahha ben bile cikolata yerken oynuyom cikolatayi severim hahahahaja aminnn canimmm![]()
Mutluluk hormonu salgıladığı için evet tüm bebekler oynuyor canım ❤Acaba tum bebeklermi oyle ckolata yerken oynuyo yoksa kz oglan fark ediyo ben ne zaman cikolata yersem bebeyim oynuyo MasAllahboyle yuzuyor balk gibi canm oglum ya Allah hic bir kadni boyle hisslerden mahrum etmesn eyy mays ayi gelde sag salim bebeyimi alym kucagma
![]()
Amin AllahAllah saxlasnbutun balalari
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aminn bacı butun balaları Allah saxlasn![]()
Ahahahhaa o zamanda göstermezse zorlamayacağımBence bu minnak sürpriz yapmak istiyor doğunca öğrenin diyorartık beni rahat bırakın göstermek istemiyorum yaaa diyordur
bizim de kararlarına saygı duymamız gerekiyor
![]()
Bu sefer gösterirse sen bakma istemiyorum deeAhahahhaa o zamanda göstermezse zorlamayacağımama doğunca çekeceği var benden
![]()