Paylaşmayı sevmesi çok güzel bir şey ya bizim Kayra herkesle paylaşıyor bu yüzden aşırı seviyorum o huyunuAli'de öyle sofraya bütün hayvan oyuncaklarını oturtur anne mama ber mama yee diyip tüm oyuncaklara bişeyler veriyo![]()

Paylaşmayı sevmesi çok güzel bir şey ya bizim Kayra herkesle paylaşıyor bu yüzden aşırı seviyorum o huyunuAli'de öyle sofraya bütün hayvan oyuncaklarını oturtur anne mama ber mama yee diyip tüm oyuncaklara bişeyler veriyo![]()
Öyle çocuklarla olduğunca bir araya getirmemeye çalışıyorum benAynn öyle Ayşem çok güzel bir davranış, bazı çocuklar paylaşmayı sevmiyor oda görünce çok üzülüyor![]()
İyi yapıyorsun canımÖyle çocuklarla olduğunca bir araya getirmemeye çalışıyorum ben![]()
İyi yapıyorsun canım
Yok yapmadım canım sende biliyorsun ben nasıl test yapsam hemen hastalanıyorum.. e sen ne yaptın test filan yaptın mı
Ahahhaha biliyorum ama ne bileyim merak ettim hayırlısı olsun inşallahYok yapmadım canım sende biliyorsun ben nasıl test yapsam hemen hastalanıyorum, o yüzden günümün geçmesini bekliyorum
Amin inşallah canımAhahhaha biliyorum ama ne bileyim merak ettim hayırlısı olsun inşallah![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah canımbende çok merak ediyorum canım ama günüm geçsin yapacam
İnşallah canımHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah![]()