Çocuğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Çocuğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,245 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çocuğum
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Rabbim yardımcın olsun canım kolay değil çocuk büyütmek erkek çocuğu çok farklı oluyo gerçekten ama bı bakarsın her şeyi değişmiş uslanmis sanki bütün yaramazliklari yapan o değilmis gibi 2 yaş çiş için bana göre biraz erken
Benimki 13 aylık öğretiyom ama anlamıyor valla büyük abdesti gediginde ikidebir aaa geliyormu diyom söyleye söyleye alışana kadar

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Benimki 13 aylık öğretiyom ama anlamıyor valla büyük abdesti gediginde ikidebir aaa geliyormu diyom söyleye söyleye alışana kadar
Çok daha küçük canım seninki bazı bebekler inatliga da vurabiliyor aklının ermesi lazım önünde büyük çocuk olunca daha çok ozeniyolar bizimkide 14 aylık kuzenimde gördü sanırım oturarak yapıyor şuan ama küçükler işte

廾 azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Çok daha küçük canım seninki bazı bebekler inatliga da vurabiliyor aklının ermesi lazım önünde büyük çocuk olunca daha çok ozeniyolar bizimkide 14 aylık kuzenimde gördü sanırım oturarak yapıyor şuan ama küçükler işte
Benim kuzenimin kızı 4 yaşında geçen bize geldiler memleketten 2 gün kaldılar bizim kız 7 aylık benim 40 günde öğretemediğimi küçücük kız 2 günde öğretti.Çocuk çocuktan daha iyi öğreniyormuş gerçekten onların sabrı daha çok biz 2-3 söyleyip sıkılıyoruz işimiz çıkıyor bırakıyoruz ama onlar aynı şeyi sürekli söyleye söyleye yaptırıyorlar valla

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Benim kuzenimin kızı 4 yaşında geçen bize geldiler memleketten 2 gün kaldılar bizim kız 7 aylık benim 40 günde öğretemediğimi küçücük kız 2 günde öğretti.Çocuk çocuktan daha iyi öğreniyormuş gerçekten onların sabrı daha çok biz 2-3 söyleyip sıkılıyoruz işimiz çıkıyor bırakıyoruz ama onlar aynı şeyi sürekli söyleye söyleye yaptırıyorlar valla
Gerçekten öyle onları kendilerine daha yakın görüyorlar bizimki topa ayakla vurmayı bilmezdi kuzeniyle oynayarak öğrendi gözünün önüne saç geliyodu onu geri itmeye öğretti neler neler

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İnatçı canım zaten ki benimkisi tek çocuk birde ondan bence korkuyor bide kakasindan

Tüm sayfalar yüklendi.