Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru Ulus tarafından oluşturulan Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,024 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄
Konbuyu başlatan Ebru Ulus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebru Ulus

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Allah sabır versin canım benim diyecek bisey bulamadım 😣😣😣 bak cok stres yapma sütün kesilir uzme kendini ne halt ediyosa etsin
İnsan bunların yüzünden çocuk yaptığına pişman oluyor 😭😭😭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😒😒😒👍

Eşim biraz para konusunda saf kızlar ben çok tutumluyum beş kuruş bile olsa alır biriktiririm eşim de konu para olduğu için umursamıyor ver gitsin napacan der gibi annesinde biraktiriyor paramı

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Bugün isteyecektim ama gerçekten ben utandım isteyemedim o hiç umursamıyor ne biliyim yaa bizi böyle yetistirmedi annem babam bunlar değişik insanlar para diye geberiyor
Bizide öyle yetiştirmediler valla ama bu insanlara müstahak yaşadıkça insan herkese hak ettiği değeri veriyo nasıl geliyolarsa öyle gidicen onu anladım

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Allah sabır versin canım benim diyecek bisey bulamadım 😣😣😣 bak cok stres yapma sütün kesilir uzme kendini ne halt ediyosa etsin
Çok canımı sıkıyor artık şu gelenlerde gelmesin istemiyorum onların hiçbir şeyini para getiriyorlar getirdikleri kadarın fazlasını yiyip içip gidiyorlar çok yoruluyorum iki çocukla onlara boğaz hazirlamakla şimdi burda söylenecek şey değil belki ama ve bunun üstüne de hakkim olan parayı alamıyorum birde
Yok artık valla firavunlu dersin başka birseymi dersin bilmem ama çok haklsiin ben eşime bile vermiyorum senin kaynanda yuhu artık yani

Çok canımı sıkıyor artık şu gelenlerde gelmesin istemiyorum onların hiçbir şeyini para getiriyorlar getirdikleri kadarın fazlasını yiyip içip gidiyorlar çok yoruluyorum iki çocukla onlara boğaz hazirlamakla şimdi burda söylenecek şey değil belki ama ve bunun üstüne de hakkim olan parayı alamıyorum birde
Böyleleri de bizi buluyor işte naparsin ☹️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İnsan bunların yüzünden çocuk yaptığına pişman oluyor 😭😭😭

😒😒😒👍

Eşim biraz para konusunda saf kızlar ben çok tutumluyum beş kuruş bile olsa alır biriktiririm eşim de konu para olduğu için umursamıyor ver gitsin napacan der gibi annesinde biraktiriyor paramı
Çocuğunun parasını kaynanan da bırakma canım Bezi dir giysisidir al bi şekilde kadına bak ya bu ne rahatlık

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Bizide öyle yetiştirmediler valla ama bu insanlara müstahak yaşadıkça insan herkese hak ettiği değeri veriyo nasıl geliyolarsa öyle gidicen onu anladım
İşte huzur kaçmasın diye kocanın hatrina susuyoz
Çocuğunun parasını kaynanan da bırakma canım Bezi dir giysisidir al bi şekilde kadına bak ya bu ne rahatlık
Ben söyleyemedim valla kızlar ben utandım bu utanmıyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İşte huzur kaçmasın diye kocanın hatrina susuyoz

Ben söyleyemedim valla kızlar ben utandım bu utanmıyor
Canım benim biz sustukça tepemize çıkıyorlar yüzüne gülüp laf arasında alttan alttan söyliceksin kocan bişey yapmıyorsa sen yapacaksın çocuğun için valla benim isteyesim geldi çok gıcık oldum benim ki öyle bişey yapsa parçalar öyle alırım

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor bu mesele 😭😭😭😭😭😭😭
Allah bildiği gibi yapsın kaynanamı benimkide nisanda takılar kıza gircek diye arkadaslarindan kıza takmayın bana verin diye toplamıştı ceyrekleri ilk doğumda iki gelinine bilezik taktı bana gelince para yok diyip 1000 TL verdi üstünü tamamlarsiniz alırsınız bilezik dedi üstelik bizde kalıyordu o zaman üç maaş alıyordu herşeyde biz yapiyorduk oda gelen para sini alttaki kaynima veriyodu yazık gecinemiyorlarmis karı koca calisiyolar herşeyi marka alıyorlar içki kumar gezme tozma sonra anne para ver bende hakkımı helal etmiyorum buna hamile kaldım 17 haftalık oldum hâlâ hayırlı olsun demedi bide aynı binada yaşıyoruz Allah ıslah etsin hacı olcak bide gelin lerden ne isterler ben bilmem esine soyle annesinin yaptığını içinde tutma ben söyle medimde noldu en son patladım şimdi anasıyla konusmuyo bana yaptiari yüzünden seninkide seni tutar inşallah

Rahime BAYAR

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor bu mesele 😭😭😭😭😭😭😭
Canim öyle bir şey yapmaya hakkı yok sende bebeğine ne lazımsa para ver çocuğuma şu şu lazım de alsın

Canim öyle bir şey yapmaya hakkı yok sende bebeğine ne lazımsa para ver çocuğuma şu şu lazım de alsın
Mecbur çünkü o parayı ona vermiyorlar çocuğun yakasına takıyorlar çocuğun hakkı sonuçta hani hakla kalkıp parayı alıyor senden Allah ıslah etsin ama bir şey lazım olursa para ver de çocuğuma şu şu lazım almam lazım de versin veya beraber çıkın alsın almak zorunda yani

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Her yerde var bu

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Y
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor bu mesele 😭😭😭😭😭😭
Ayyyyy valla yok artık ya harbiden bu Kaynanalar ne halt yiyeceğini sasirmis afedersiniz ama kaynanaya b.k yemek düşer kocan yok mu herşeyi geç laftan anlamiyorsa hiç uğraşma zaten helal etmiyorsun Allah bilsin ne biliyim bende görmedim kaynanamla aram hiç iyi değil ama diğer çocuklarımda yaşadım al kızım çocuğun yakasına para bıraktılar felan derdi bu çocuğumu daha görmedi herhalde ömrü billahta görmez ama olsaydı yine aynısını yapardi verirdi bana vallahi su kaynananlar evliliğin tadını tuzunu kaçırıyor gerçekten saçma şeyler yüzünden yüz göz oluyoruz ona sıkılıyorum sen yine de boşver hak hukuk bilse su duruma düşürmez kendini

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar