Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru Ulus tarafından oluşturulan Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,024 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄
Konbuyu başlatan Ebru Ulus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebru Ulus

...

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor bu mesele 😭😭😭😭😭😭😭
Bizdede gelirler görmeye.Benim kaynana yok canım.Eşim ister parayı.Bende bir kısmını veririm.Hepsini vermem.

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor bu mesele 😭😭😭😭😭😭😭
Bizde de var çocuk görme gelenler takar yada verir anne alır kaynana almaz annenin hakkı kaynana ne diye alıyor

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Evine lazım olan bi esya falan varsa onu alacam de eksıgım var de altın deyince vermez eger yoksada lafını acma bence Allaha havale et nasıl olsa ona da yaramaz o para
Eksiğim yok çok şükür de amannn be boşver in kızlar bunun yaptığı sadece bu değil ya ahirete kalsın hesabı artık gözünü toprak doyursun😭😭😭😭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizde de var çocuk görme gelenler takar yada verir anne alır kaynana almaz annenin hakkı kaynana ne diye alıyor
Siz böyle yazdıkça daha çok lanetliyorum bu kadını

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Eksiğim yok çok şükür de amannn be boşver in kızlar bunun yaptığı sadece bu değil ya ahirete kalsın hesabı artık gözünü toprak doyursun😭😭😭😭

Siz böyle yazdıkça daha çok lanetliyorum bu kadını
Normal biri olsa torununun hakkıdır göz dikmez zaten sen evine yada çocuğuna kullanacaksın bunu bilmesi lazım

Ö

Özlem3

Guest
Yok artık valla firavunlu dersin başka birseymi dersin bilmem ama çok haklsiin ben eşime bile vermiyorum senin kaynanda yuhu artık yani

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Valla bizde olmadı normalde olur ama gelen parayı kaynanam alsaydı dedin gibi o çocuğunun ve benim hakkım olurdu ne yapa eder alırdım ha böyle sonradan almamak için de baktım misafirler para veriyor önüne geçip ben alırdım yada altın para yastıkları oluyor ondan alırdım herkesin göreceği bir yere koyardım sonrada arada alıp saklardım kaynanan aynı benimki gibi zebellah ne çektik biz bu kaynanalardan

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Valla bizde olmadı normalde olur ama gelen parayı kaynanam alsaydı dedin gibi o çocuğunun ve benim hakkım olurdu ne yapa eder alırdım ha böyle sonradan almamak için de baktım misafirler para veriyor önüne geçip ben alırdım yada altın para yastıkları oluyor ondan alırdım herkesin göreceği bir yere koyardım sonrada arada alıp saklardım kaynanan aynı benimki gibi zebellah ne çektik biz bu kaynanalardan
Bugün isteyecektim ama gerçekten ben utandım isteyemedim o hiç umursamıyor ne biliyim yaa bizi böyle yetistirmedi annem babam bunlar değişik insanlar para diye geberiyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yere girsin bu adet valla kız ne pandemi dediler ne lohusa ameliyat dediler çıkıp çıkıp geldiler o gün bugündür kaynanamda dahil gıcığım hepsine😡
Sorma kuzum sorma düşüncesizlikten baska bi halt değil ya delirmemek elde degil. Ben kizimda cok zor bi dogum yapmıştım eve gectik ruh gibiyim zaten pskolojim cok bozuktu ayaga kalkacak halim yok dikislerim berbat oturdular gece 12 ye kadar cay ictiler ya annemde onlara hizmet etti sonra annem laf sokunca da annesi yuzunden gelemiyoruz diyolar daha ne kadar gelecen her hafta bizdelerdi bu kiz doğum yaptı demediler 😤😤

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Sorma kuzum sorma düşüncesizlikten baska bi halt değil ya delirmemek elde degil. Ben kizimda cok zor bi dogum yapmıştım eve gectik ruh gibiyim zaten pskolojim cok bozuktu ayaga kalkacak halim yok dikislerim berbat oturdular gece 12 ye kadar cay ictiler ya annemde onlara hizmet etti sonra annem laf sokunca da annesi yuzunden gelemiyoruz diyolar daha ne kadar gelecen her hafta bizdelerdi bu kiz doğum yaptı demediler 😤😤
İnsan bunların yüzünden çocuk yaptığına pişman oluyor 😭😭😭

Yere girsin bu adet valla kız ne pandemi dediler ne lohusa ameliyat dediler çıkıp çıkıp geldiler o gün bugündür kaynanamda dahil gıcığım hepsine😡
😒😒😒👍

Kesinlikle senin hakkin niye kayinvaliden aliyormus orasını anlamdim neymis sebebi merak ettm cok saçma sonucta bebek icin verilen bisey o. Evet bizde de var kuzum bebek görme adeti .

Esinin tepkisi ne kuzum bu durumda merak ettim açıkcası görmüyor mu bunlari😤
Eşim biraz para konusunda saf kızlar ben çok tutumluyum beş kuruş bile olsa alır biriktiririm eşim de konu para olduğu için umursamıyor ver gitsin napacan der gibi annesinde biraktiriyor paramı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar