Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru Ulus tarafından oluşturulan Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,024 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çocuk görme adeti ☹️🙄🙄
Konbuyu başlatan Ebru Ulus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebru Ulus

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor bu mesele 😭😭😭😭😭😭😭
Ay cnm yuh mu desem çüş mü desem ayıp alocak ama yani bu kadarını da ilk defa duydum 😱😱şaşkınlıktan oha falan oldum yani. Benm 3 bebeğimdede misafirler geldi ama kaynanamda misafir gibi geldi altınını taktı yedi içti dedikodusunu da yaptı gitti 😂😂giderkende tembih etti aman kızım paraları altınları biriktir bak erkek seldir kadın göl sakın kocana verme gider poku pokuna dedi sanki ben 18likmişim gibi😂😂bende güldüm sadece 🙄yani kaynananında aldıgını ikk defa duydum kız ne kaynanalar varmıs bu sitede öğrendim valla. Bnmki nur nağmetmiş 🤷‍♀️du gidem elini öpem😂😂

Ensarin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hediye de parada senin hakkın canım ne ha
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor bu mesele 😭😭😭😭😭😭😭

Hediye de parada senin hakkın canım ne hakla alıyor ben kaynanam la birlikte oturuyordum 3 çocuğum oldu bütün masrafları gelen giden misafirlerin kaynanam karşıladı gelen hediye para altın bir tek eşyama elini sürmedi hakkı yok çünkü gelen hediyeleri zamanı gelince ben götürüyorum çünkü her şey karşılıklı eğer alıyorsa bana gelenleri zamanı geldiğinde de kendi karşılığını götürsün

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
ANNE BİZİM ÇOCUĞUN PARASINI SEN ALMIŞSIN BEZ ALACAZ SANA ZAHMET VERİR MİSİN DE NİYE SUSUYORSUN CANIM YEDİRME ÇOCUĞUNUN HAKKINI
Sanki bezini babasının aldığını bilmiyor mu kız ben biriktiriyorum altın yapcam diyom vermiyorda ona verirmi fesat mikrop Allah sürsün çıkarsın asla gönlüm razı değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay cnm yuh mu desem çüş mü desem ayıp alocak ama yani bu kadarını da ilk defa duydum 😱😱şaşkınlıktan oha falan oldum yani. Benm 3 bebeğimdede misafirler geldi ama kaynanamda misafir gibi geldi altınını taktı yedi içti dedikodusunu da yaptı gitti 😂😂giderkende tembih etti aman kızım paraları altınları biriktir bak erkek seldir kadın göl sakın kocana verme gider poku pokuna dedi sanki ben 18likmişim gibi😂😂bende güldüm sadece 🙄yani kaynananında aldıgını ikk defa duydum kız ne kaynanalar varmıs bu sitede öğrendim valla. Bnmki nur nağmetmiş 🤷‍♀️du gidem elini öpem😂😂
Hep birlikte oturduğumuz için bu boklari yiyorlar adiler

Allah Çıkarsın inşallah hem tarafta hem öbür tarafta üç kuruş için o çirkef le kavgaya tutusamam terbiyesizlik yapıyor eninde sonunda benim elime kalacak

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Diyda yıldız uheyyy öyle bi saçmalık mı olur O bebeğin parası bizde de var tabiki gelirler lohusa ziyaretine ama gelen para hediye bebeğin dir kaynananın almasını da ilk kez duydum ben ilk oğlum da biriktirip bileklik almıştım oğluma

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Böyle birseyide ilk defa duyuyorum ne tuhaf ya olaya bakarmisin böyle şey olur mu tabiki senin hakkın bebeğine hediye o ne alıyormuş ne alaka altın takan olursa onu da mı alacak bu şahıs sizinle aynı evde mi kalıyor yoksa misafir mi bı sure

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Böyle birseyide ilk defa duyuyorum ne tuhaf ya olaya bakarmisin böyle şey olur mu tabiki senin hakkın bebeğine hediye o ne alıyormuş ne alaka altın takan olursa onu da mı alacak bu şahıs sizinle aynı evde mi kalıyor yoksa misafir mi bı sure
Bu sene ye kadar birlikteydik bu sene ayrıldık çok şükür gidecekler bir kaç gün e gerçekten çok moralim bozuk sabahtan beri düşünüyorum acaba sabah ne desemde tatsızlık çıkmadan o paraları istesem ondan diye halbuki benim hakkım onlar 😔

Diyda yıldız uheyyy öyle bi saçmalık mı olur O bebeğin parası bizde de var tabiki gelirler lohusa ziyaretine ama gelen para hediye bebeğin dir kaynananın almasını da ilk kez duydum ben ilk oğlum da biriktirip bileklik almıştım oğluma
Bende altın yapcam biriktiyorum diyorum alıyor koyuyor neresine koyuyorsa vermiyor

Sha

Kayıtlı Üye
rank
O senın hakkım cnm sonucta bebegıne gelıyor hakkı yok almaya. Nasıl bır anne bu torunun için gelmiş yanı tabı gelının alıcak belkı çocuğunun ihtıyacını alıcan yada altın yapıp kaldıracan o senın hakkın üzülme yazık sana cnm

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Bu sene ye kadar birlikteydik bu sene ayrıldık çok şükür gidecekler bir kaç gün e gerçekten çok moralim bozuk sabahtan beri düşünüyorum acaba sabah ne desemde tatsızlık çıkmadan o paraları istesem ondan diye halbuki benim hakkım onlar 😔

Bende altın yapcam biriktiyorum diyorum alıyor koyuyor neresine koyuyorsa vermiyor
Çocuğunun altın bilekliği falan yoksa onu söyle belki verir künye yapacam.de. Şimdi sen kendine altın falan yapacan sanıp öyle deidn diyerek hiç vermez kıskanç galiba boşver ya takma bence değmiyor bazen insanlara lafta anlatamiyorsun sözde eşin ne yapıyor bu arada

Mevlüde

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım arkadaşlarım ve daha güzeli yoldaşlarım size bir sorum olacak bizde Bebek doğduktan sonra çocuk görme adeti var sizde varmı bilmiyorum gelenler oluyor bebek görmek için ya para veya elbise filan alıyorlar getiriyorlar size sorum eğer sizdede böyle bişey varsa kaynananizda yanınızda ise o paraları size vermek yerine kendine sakliyormu benimki benim çocuğum için gelen parayi aliyor bana vermiyor firavun diycem şimdi olmayacak ve benim rızam yok bunda helal etmiyorum çünkü o para benim ve evladimin hakkı olmuyor mu sonuçta affedersiniz benim bi tarafım yırtıla yırtıla doğdu o çocuk neden böyle bişey yapıyor geçen gün istedim paramı altın yapcam biriktiyorum ver dedim buda gelen parayi istiyor benden dedi ve vermedi bugün yine aynısını yaptı helal etmiyorum nolursunuz görenler yazsın çok canımı sıkıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar