Çocukların ıslak mendil emmesinin sebebi ne acaba??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçe Gökçek 🤰 tarafından oluşturulan Çocukların ıslak mendil emmesinin sebebi ne acaba?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,852 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çocukların ıslak mendil emmesinin sebebi ne acaba??
Konbuyu başlatan Gökçe Gökçek 🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçe Gökçek 🤰

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızım her dış cikarmasina yakın ıslak mendil alıp emiyor durduramiyorum bir şekilde bulup emiyor neden olabilir acaba bir buçuk yaşında şimdi
Canim basligi okur okumaz kesin bir buçuk iki yastir dedim öyleymiş benim iki oğlumda yigenim dede aynı yaşta vardı hatta ben mendilleri saklardim kıyafetleri sürerken gelir onları emerdi neden bilmiyorum ama kısa bir dönem sonra geçiyor korkma çok usteleme yapma deme ona farkettirmeden engel ol yaptığı na bsaka birşeye dikkatini cek sakin birebir yapma. Deme unutur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim basligi okur okumaz kesin bir buçuk iki yastir dedim öyleymiş benim iki oğlumda yigenim dede aynı yaşta vardı hatta ben mendilleri saklardim kıyafetleri sererkenn gelir onları emerdi neden bilmiyorum ama kısa bir dönem sonra geçiyor korkma çok usteleme yapma deme ona farkettirmeden engel ol yaptığı na bsaka birşeye dikkatini cek sakin birebir yapma. Deme unutur

Canim basligi okur okumaz kesin bir buçuk iki yastir dedim öyleymiş benim iki oğlumda yigenim dede aynı yaşta vardı hatta ben mendilleri saklardim kıyafetleri sererkenn gelir onları emerdi neden bilmiyorum ama kısa bir dönem sonra geçiyor korkma çok usteleme yapma deme ona farkettirmeden engel ol yaptığı na bsaka birşeye dikkatini cek sakin birebir yapma. Deme unutur

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Canim diş çıkarmayla alakalı kaçınıyordur dişleri zamanla geçiyor benim kızımda islak bez emerdir soğuk biseyler istiyorlar sanirim o dönemde.disler cikti rahatladı.Sakla mendilleri üstüne gidip inatlasma.

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızım her dış cikarmasina yakın ıslak mendil alıp emiyor durduramiyorum bir şekilde bulup emiyor neden olabilir acaba bir buçuk yaşında şimdi
Benim iki kızım da öyleydi ben alıp buzdolabı nin üstüne koyuyordum sende öyle yap daha olmazsa mutfak dolabı nin içine koy

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Evet zaten hep yukarılara saklıyorum ama kullanınca unutuyorum ulaşıyor alıyor zaten bırakmıştı sonra yine başladı ama fark ettim dış çıkarınca yapıyor rahatlıyor mu ne😂

Benim çevremde çok var bağımlılık gibi bir şey oda
Canım beyaz bez mendili ıslatıp eline ver onu ver bunu al de dis çıkarırken yapıyorsa büyük ihtimal dişlerinden dolayi olan agri kasintiyi rahatlattigini keşfetmiştir hatta uzmanlar biraz buzlukta bekletip soğuk verin bezi dis diplerini rahatlattigini söylüyorlar

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Çevremde çok var ama sadece diş döneminde değil sürekli alıp kokluyorlar sebebini anneleri de bilmiyor
Benimki bebekken çok.yapardi kendinden geçerdi öyle ama şimdi biraz büyüdü bıraktı iki gündür yine başladı dişleri de kasininca ondan midir dedim acaba

Canım beyaz bez mendili ıslatıp eline ver onu ver bunu al de dis çıkarırken yapıyorsa büyük ihtimal dişlerinden dolayi olan agri kasintiyi rahatlattigini keşfetmiştir hatta uzmanlar biraz buzlukta bekletip soğuk verin bezi dis diplerini rahatlattigini söylüyorlar
Yaa evet çok mantıklı çok teşekkür ederim 🥰🥰😘😘

Benim iki kızım da öyleydi ben alıp buzdolabı nin üstüne koyuyordum sende öyle yap daha olmazsa mutfak dolabı nin içine koy
Evet öyle yapıyorum bende dolabın içine koyuyorum 😇😇

Evet öyle yapıyorum bende dolabın içine koyuyorum 😇😇
Canim diş çıkarmayla alakalı kaçınıyordur dişleri zamanla geçiyor benim kızımda islak bez emerdir soğuk biseyler istiyorlar sanirim o dönemde.disler cikti rahatladı.Sakla mendilleri üstüne gidip inatlasma.
Demi bencede çünkü bu ara bıraktı baktım üst dişleri kaşınıyor ne bulsa ağzına koyup emiyor özellikle ıslak mendil emiyor resmen kupkuru yapıyo😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.