Cok Bunalimdayim Kimse Anlamiyor beni

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Super Anne tarafından oluşturulan Cok Bunalimdayim Kimse Anlamiyor beni başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,544 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok Bunalimdayim Kimse Anlamiyor beni
Konbuyu başlatan Super Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Irem6161.

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar meraba 36 haftaligiz bugun 2 tanede kizim var esimden dertliyim sormayin cok anlayissiz bir adam benim kizlarimin arasinda sadece 1 yas var biri 2 digeri 3 yasinda cok yaramazlar aksama kadar hic durmuyo ikiside surekli kavga halindeler bende bu durumdan bunaldim acikcasi esim gec geliyor eve geldiginde cocuklarla ilgilenme felan hic bise yok mutfakta oturur gece 12 ye kadar sonra gelir yatar uyur bugunde cocuklara sinirlendim bagirdim benimle kavga etti evin icinde niye bagriyon sen diye kendi geldi eve surat bes karis ben hic bise demedim surekli calistigi yerdeki sıkıntları eve yansitan bir insan biktim anlamiyor beni akraba nedir bilmem 6 senedir kimsem yok cocuklarla 4 duvar arasnda bunaldim ilgi desen 0 yani oyle yazmak istedim burya
Benim koca çiçekler ve kuşlarıyle cok ilgilenir ona hizmet eder ben hamileyim bana oyle hizmet etmiyo telfomda oyun falan oynuyo bende yanindan ayrilmiyom aksama kadar bende sıkılıyorum ama çare yok ki kavga etsek hic altan almaz demezki üzülmesin karnında bebek var erkekler böyle aksama kadar oglumla ugrasiyorum 5 yasinda ama ağzı hic susmaz işimiz zor evdeki annelere is verseler keske kafamiz dagilsa

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar meraba 36 haftaligiz bugun 2 tanede kizim var esimden dertliyim sormayin cok anlayissiz bir adam benim kizlarimin arasinda sadece 1 yas var biri 2 digeri 3 yasinda cok yaramazlar aksama kadar hic durmuyo ikiside surekli kavga halindeler bende bu durumdan bunaldim acikcasi esim gec geliyor eve geldiginde cocuklarla ilgilenme felan hic bise yok mutfakta oturur gece 12 ye kadar sonra gelir yatar uyur bugunde cocuklara sinirlendim bagirdim benimle kavga etti evin icinde niye bagriyon sen diye kendi geldi eve surat bes karis ben hic bise demedim surekli calistigi yerdeki sıkıntları eve yansitan bir insan biktim anlamiyor beni akraba nedir bilmem 6 senedir kimsem yok cocuklarla 4 duvar arasnda bunaldim ilgi desen 0 yani oyle yazmak istedim burya
Hepimiz de aynı sorun var canim benim 3 çocuk var 4 uncu gelecek nasip se ikisi okula gidiyo hele biri daha 1 inci sınıfta allahım cildiriyom evde kalan tosbik 4 yaşında kızlar gelene kadar rahat im ama çocuklar okuldan gelince bir basliyolar kavga ya yatana kadar sürekli kavga halinde ler RABBIM bol sabırlar versin hepimize insallah eşime gelince işi olmazsa bakar çocuklara da bana da yardımcı olur ama ek ise başladı yetmiyo para o zamandan beri de herşey bana kaldı yani 15 gün kaldı doğuma ne zaman olursa artık minigim daha da zorlayacak beni ya hayırlısı bakalım

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım size bakınca ben haline şükretmeliyim ALLAHA şükür işten gelince koyunlarımız var onları otlatmaya götürür ordan gelince çocukları başına toplayıp hadi gelin muhabbet ederim der bazende çocuklar kavga ediyorlar diye yanında götürür.benim işim VARKEN bebeğe bakar.ama bu duruma 14 senelik bir uğraş ve sabırla GELDIK inşallah sizinkilerde zaman geçtikçe düzelir.

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben bu adamşarı anlamıyorum çocuğu yaparken varlar çocuğa bakarken yoklar bide bunalım bağırsan vay niye bağırıyosun bilmem ne o zaman gel de bak bende bir nefes alayım. Bizdede 1 tane çocuk var 5 çocuğa bedel 7 aylıkken yürğme kararı alan bi çocuk siz hayal edin yani çocuk doğdu 2 aylık olana kadar eşim elim ayağım gibi görmeniz lazım sonra bi haller bi şeyler bekle ki gelsin bi sorun mu var desin bende aldım karşıma konuştum babamın evinden çeyiz diye getirmedim ben bu çocuğu benimde nefes almaya hakkım var bana yardım etmek zorundasın dedim neyse ki anlatınca dinleyip uygulayan bi adam. Gece çalışıyor gğndüz uyuyor normalde şimdi işe gitmeden en az 3 4 saat önce kalkar yemeği falan yaparım yapılacak işim varsa onu yaparım ya da hiç bir işim yoksa oturur bi kahve yapar içerim bi zahmet yapsın onlar da 2 tane çocuk evde 1 tane karnınızda yazık ya sanki sizi sokakta buldular
Canım seninki yine konuşunca anlayıp uyguluyor dua et benimkini karşına al konuş 1 ay küs gezer senle 😂 benimkine yorum yapmayacaksın bi eşya için bi şey için ısrarcı olmayacaksın arkadaşları çok kıymetlidir bi de artık ne yapalım şans

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar